![]() |
![]() |
[D2 '99] Navigation plus... dx czy nie?
[D2 '99] Navigation plus... dx czy nie?
Witam otóż mam problem z radiem w mojej audi A8 3,7 260KM prod. 09.99 fl navi plus
mianowicie chodzi mi o rozpoznanie czy obsługuje dx czy nie ? jak to sprawdzić?
czym one sie różnią ?
pozdrawiam. dodam zdjęcia konsoli co by można było zobaczyć jak ono wygląda..
[ Dodano: 2011-01-01, 21:40 ]
i może kto wie z okolic piły albo wałcza robi usługe zmiany jezyka albo coś ?
nynek16, poprawiłem tytuł Twojego wątku - to wprawdzie kosmetyka ale tagi piszemy troche inaczej.
Pozdrawiam, FOSS.
mianowicie chodzi mi o rozpoznanie czy obsługuje dx czy nie ? jak to sprawdzić?
czym one sie różnią ?
pozdrawiam. dodam zdjęcia konsoli co by można było zobaczyć jak ono wygląda..
[ Dodano: 2011-01-01, 21:40 ]
i może kto wie z okolic piły albo wałcza robi usługe zmiany jezyka albo coś ?
nynek16, poprawiłem tytuł Twojego wątku - to wprawdzie kosmetyka ale tagi piszemy troche inaczej.
Pozdrawiam, FOSS.
Ostatnio zmieniony 06 sty 2011, 08:38 przez nynek16, łącznie zmieniany 4 razy.
Radość z jazdy zaczyna się tam, gdzie kończy się ekonomia To świat którego muzyką jest ryk silników.
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
- 123mielony
- Super Klubowicz
Kolego przed liftem nie było dużej navi tylko taka mała w zegarach.Trochę już poczytałem o tym sprzęcie bo sam miałem taki problem,autko mam po lifcie a navi non dx niestety.nynek16 pisze:niestety org. płyty nie mam , a gdzieś tam przeczytałem że radyjka bez obsługi dx były montowane przed liftem z prostym panelem przednim ale nie wiem na ile w tym prawdy
123mielony pisze:Kolego przed liftem nie było dużej navi tylko taka mała w zegarach.Trochę już poczytałem o tym sprzęcie bo sam miałem taki problem,autko mam po lifcie a navi non dx niestety.nynek16 pisze:niestety org. płyty nie mam , a gdzieś tam przeczytałem że radyjka bez obsługi dx były montowane przed liftem z prostym panelem przednim ale nie wiem na ile w tym prawdy
Przedlift w końcowej fazie wychodził z dużą navi lecz non dx
http://otomoto.pl/audi-s8-szwajcaria-C15818474.html
no właśnie i myślałem ze te radia są non dx a te co my mamy juz dx ale widocznie to nie działa w tą stronę szkoda bo nie chce ingerować w orginalnośc auta a zarazem chce zeby wszystko w nim grało jak należy.
Radość z jazdy zaczyna się tam, gdzie kończy się ekonomia To świat którego muzyką jest ryk silników.
- 123mielony
- Super Klubowicz
No troszkę większy ale garków tyle samo ;-) Co do RNS-E to widziałem takie hybrydy i nawet działały tak że sie da to zainstalować.Rns-e ma delikatnie inny kształt od navi plus i inny kolor jest bardziej grafitowy a nasze radyjka w czarnym połysku,to jak dla mnie nie komponuje się to ze soba dobrze ale jak Ci to nie przeszkadza to napewno rns-e ma więcej możliwości i większy wyświetlacz.
[ Dodano: 2011-01-02, 10:54 ]
[ Dodano: 2011-01-02, 10:54 ]
Faktycznie o tych zapomniałem,moja kulpa.bronko86 pisze:Przedlift w końcowej fazie wychodził z dużą navi lecz non dx
http://otomoto.pl/audi-s8...-C15818474.html
Tyle, że będzie problem z wyświetlaniem navi w zegarach. Podobnie jak z DX. Patrz też tu: http://www.a8team.pl/topics27/2968.htm
- 123mielony
- Super Klubowicz