[inne ] DVD MMI 2G 2014
Zapytalem sie kilku gosci na Aledrogo czy z tej wersji softu zrobią najnowszą aktualizację, to mówią ze niema problemu.FOSS pisze:Bardzo stara.... na tyle stara, że trzeba dobrze przemyśleć czy warto robić update do 5150shaqal pisze:Masz wersje 0770, strasznie stara.
Pewnie kasa jest wazniejsza a sami nie sa pewni.
jordan233 pisze:No właśnie nie wiem co stoi na przeszkodzie zeby zrobic update stej wersji 6300.07.7.0 0406 dlatego chcialbym wiedzieć coś więcej, chciałbym sam to zrobić lub któryś z kolegów ma większą wiedzę.armani85 pisze:Dlaczego mialbys nie robic upadte to 5150?
Niestety z orginalnych płyt jadąc również bywają problemy..... i to właśnie przy tych najstarszych wersjach softu.... nawet w ASO o tym mówią i ostrzegają.shaqal pisze:Najlepiej zaopatrzyć się w oryginalne płyty, wtedy nie powinno być problemu z odczytem softu.
Czasem wywala się sterownik telefonu a czasem potrafi się gdzieś włączyć CP i cholera wie dlaczego <niewiem>
Ja robię tylko z oryginałów a miałem niestety takie problemy..... koledze Lukas134 wywalił się właśnie telefon i nie kumam czemu..... w trakcie update'u się wywalił i już nie szło nic z nim zrobić
A u mnie jakiś czas po aktualizacji na sterowniku systemu nagłaśniającego pojawiło się CP i wyskakuje mi permanentnie błąd złego kodowania chociaż muza gra dobrze, wszystkie komponenty od systemu multimediów pracują poprawnie, sterowanie głosowe działa a kodowanie jest prawidłowe
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
Potwierdzam u mnie też czasem wyskakuje CP dla zmieniarki , wyskakuje jak chce raz na tydzień, raz na miesiąc ale mimo wszystko dziala bez zarzutu
Ostatnio zmieniony 05 lip 2014, 01:25 przez armani85, łącznie zmieniany 1 raz.
U mnie 2014 również działa poprawnie...... ale poczciwej AutoMapy i tak mi to nie zastąpi.
Sądzę, że fabryczne navi jeszcze długo nie będą miały takiej funkcjonalności i takiej dokładności jak AutoMapa.... niestety
Sądzę, że fabryczne navi jeszcze długo nie będą miały takiej funkcjonalności i takiej dokładności jak AutoMapa.... niestety
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
- orkaskawina