no nie mam kurcze... ale jak z Ernim na zlocie czekaliśmy w piątek na Piotrka (chyba do 01.00 ) to się jeszcze przejechaliśmy kawałek jego D3 z tyłu jak prezesy i wtedy to zobaczyłem
takie coś miał tylko że zimne białe
a ja chce właśnie takie czerwone tylko nie tak intensywne
Nie no.. ambiente w D3 nie jest tak oczojebne jak to na Twoim foto Marcin. Trochę za bardzo daje po gałach moim zdaniem. Po za tym w D3 można regulować z mmi intensywność tego światła.
kurdee dawaj Dani.... moze mi sie spodoba i też tak zrobie
Adam to poglądowe foto z google... ja chce to zrobić o wiele mniej intensywne...a co do regulacji intensywnosci to spróbuje podpiąć pod regulacje oświetlenia w zegarach
martin_rs4 pisze:,.........ja chce to zrobić o wiele mniej intensywne...a co do regulacji intensywnosci to spróbuje podpiąć pod regulacje oświetlenia w zegarach
* zaślepka mała wnęki bagażnika bo u mnie już wszystkie haczyki połamane
martin_rs4 piszesz tutaj o przegródce 4D0863476A ? Jeśli tak to możesz napisać gdzie ją wyhaczyłeś? Szukam już ładnych parę miesięcy, na alledrogo trafiłem na 2 (słownie dwie) ale z połamanymi zaczepami.
Jarek1988, tu muszę skorygować niestety wcześniejszą wypowiedź, gdyż sprzedawca od którego miałem brać tą zaślepkę powiedział że też ma wszystkie połamane i żebym nie liczył na to, że trafię jakąś dobrą