![]() |
![]() |
A8 D2 FL by Druss
Gratuluje zakupu :-)
Co do smarowanie woskami za 40k, no to ja w zeszłym tygodniu smarowałem swoją Royalem. :mrgreen: Fajny wosk, ale 40k to sporo... znam równie fajne i tańsze.
Polecam sklep POLISHANGEL.PL - tam sobie znajdziesz wszystko co potrzeba. W razie pytań dostaniesz odpowiedź szybko i fachowo.
Maska do lakierowania. Maluj całą, nie pozwól na "placki".
Co do emblematu to ja mam podobny do tego - http://allegro.pl/znaczek-emblemat-audi ... 65789.html
Co do smarowanie woskami za 40k, no to ja w zeszłym tygodniu smarowałem swoją Royalem. :mrgreen: Fajny wosk, ale 40k to sporo... znam równie fajne i tańsze.
Polecam sklep POLISHANGEL.PL - tam sobie znajdziesz wszystko co potrzeba. W razie pytań dostaniesz odpowiedź szybko i fachowo.
Maska do lakierowania. Maluj całą, nie pozwól na "placki".
Co do emblematu to ja mam podobny do tego - http://allegro.pl/znaczek-emblemat-audi ... 65789.html
A8 4,2 quattro
A8 4,2 quattro
V8 4,2 quattro
V8 4,2 quattro
S6 4,2 quattro
A6 2,8 quattro
A2 1,6 FSI
A6 TDI AEL
POLISHANGEL
A8 4,2 quattro
V8 4,2 quattro
V8 4,2 quattro
S6 4,2 quattro
A6 2,8 quattro
A2 1,6 FSI
A6 TDI AEL
POLISHANGEL
- martinezzg
- Super Klubowicz
Dzięki SJake.
Powiem Ci że już nie raz przeglądałem Twoją stronke.
Teraz czekam na dostarczenie olejów do silnika i w tym tyg bedę go wymiał.
Kupiłem też filtr, co mnie zdziwiło to jego wielkość, jaki malutki fitr to jest, do mojego byłego C4 bez porównania i dotego jeszcze bez żadnej osłony(czyt. metalu).
[ Dodano: 2012-09-06, 23:17 ]
A dziś naszła mnie ochota na małe pucowanko i sesyjke.
Podziele sie z Wami nimi i czekam na jakieś uwagi/komentarze itp :
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
Na razie to tyle z ciekawych.
Jak wpadne na pomysł ciekawej sesji to zrobie.
Pozdrawiam.
Powiem Ci że już nie raz przeglądałem Twoją stronke.
Teraz czekam na dostarczenie olejów do silnika i w tym tyg bedę go wymiał.
Kupiłem też filtr, co mnie zdziwiło to jego wielkość, jaki malutki fitr to jest, do mojego byłego C4 bez porównania i dotego jeszcze bez żadnej osłony(czyt. metalu).
[ Dodano: 2012-09-06, 23:17 ]
A dziś naszła mnie ochota na małe pucowanko i sesyjke.
Podziele sie z Wami nimi i czekam na jakieś uwagi/komentarze itp :
Na razie to tyle z ciekawych.
Jak wpadne na pomysł ciekawej sesji to zrobie.
Pozdrawiam.
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
8 to piękne samochody. Świetna sesja, zrób parę fotek w słoneczny dzień a będzie meeega. Felga trochę zbyt klasyczna ale będzie. Porób więcej fotek wnętrza autka.
Ostatnio zmieniony 12 wrz 2012, 20:22 przez krzychu22.p1i, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzięki.
W sobote jak będzie ładna pogoda(nie deszczowa) to sobie go umyje(czyt. glinka, UC, politura, wosk itp) i wtedy tez i kilka fotek porobie.
Srodek mam jasny. Wiesz co środek jeszcze nie jest wyczyszczony tak jak bym chciał...jak wpadnie troche grosza to kupie sie zestaw gliptone do skóry i alkantary i będzie sie czyścic... Ale przy okazji sobotniej sesyjki porobie troche zdjęc śrdoka.
Co do felg, no takie były juz na aucie... wiadomo, chciałbym monoblocki 18" ale stan auta jest ważniejszy niż felgi które nie są krzywe, nie obdrapane itp - wiec narazie takie muszą zostać...
W sobote jak będzie ładna pogoda(nie deszczowa) to sobie go umyje(czyt. glinka, UC, politura, wosk itp) i wtedy tez i kilka fotek porobie.
Srodek mam jasny. Wiesz co środek jeszcze nie jest wyczyszczony tak jak bym chciał...jak wpadnie troche grosza to kupie sie zestaw gliptone do skóry i alkantary i będzie sie czyścic... Ale przy okazji sobotniej sesyjki porobie troche zdjęc śrdoka.
Co do felg, no takie były juz na aucie... wiadomo, chciałbym monoblocki 18" ale stan auta jest ważniejszy niż felgi które nie są krzywe, nie obdrapane itp - wiec narazie takie muszą zostać...
Monoblocki 18 są niby proste, ale same w sobie piękne.Druss pisze: Co do felg, no takie były juz na aucie... wiadomo, chciałbym monoblocki 18" ale stan auta jest ważniejszy niż felgi które nie są krzywe, nie obdrapane itp - wiec narazie takie muszą zostać...
Wyjątkowy samochód, dla wyjątkowych ludzi.
- martinezzg
- Super Klubowicz
- martinezzg
- Super Klubowicz
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz