części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

A8 D2 FL by meir

JanekS13
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: JanekS13 » 02 kwie 2015, 09:10

<okioki> to lubię
ale myślę że następnym krokiem u Ciebie będzie Luftttt ja na gwincie długo nie wytrzymałem :)

meir
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: meir » 02 kwie 2015, 12:17

No powiem szczerze że marzy mi się luft jednak koszt dość spory ;) ale nie mówię że nie może wpadnie

Awatar użytkownika
pytlar
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: pytlar » 02 kwie 2015, 13:53

ja myślałem, że miałem nisko i twardo na swoim zawieszeniu S'kowym... ale tu to przesada... nie chciał bym za tobą jechać po dziurawej drodze, albo takiej z koleinami... koni pod maską jest, a byle skuterzysta na takiej drodze to zapierdziela względem takiego samochodu jak wariat :)

meir
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: meir » 02 kwie 2015, 16:38

heh ale nawet na normalnym zawiasie zapie.... po dziurawej drodze to idiotyzm :) a na co dzień wolno nie jeżdzę nawet na takim zawiasie :) po prostu trzeba wiedzieć jak jeżdzić i wszystko jest możliwe :)

Awatar użytkownika
robertas
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: robertas » 02 kwie 2015, 16:51

Wojtek, pamietaj ze jak bedziesz lufcic, to kupujemy tajle razy 2 ;) Trzeba bedzie podpatrzec co i jak u Janka jest ;) No ale siedzi zacnie, moje zdanie zreszta znasz :D A ogolnie co do gleby, kazdemu widzi sie co innego, jeden by nie zglebil a drugi nie zalozylby haka do a8 :D

meir
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: meir » 02 kwie 2015, 17:51

amen hgehehe auto i tak idzie do góry o jakieś 2 cm w sobotę a w przyszłym tygodniu wymiana oliwki :) i dolewka do skrzyni

meir
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: meir » 02 kwie 2015, 22:17

no i tak wygląda sesja na szybko machnięta :
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

no efekt mega spontanicznej małej sesji

JanekS13
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: JanekS13 » 02 kwie 2015, 23:14

Jest moc :) wyglada zacnie :D

Awatar użytkownika
koziolek
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: koziolek » 02 kwie 2015, 23:23

bardzo ładnie siedzi !
polerka by sie przydała no i te kratki w zderzak dokup :P

meir
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: meir » 02 kwie 2015, 23:27

no czeka na korektę myślę że w przyszłym miesiącu się załapie :)poprzedni właściciel mył ją chyba szczotką drucianą ;/ no i fakt te kratki mnie doprowadzają do gorączki :)

ernesto

Post autor: ernesto » 02 kwie 2015, 23:59

Sesja ? Wojtek to jest sex na kołach :D :D :D

Gość

Post autor: Gość » 03 kwie 2015, 06:56

Co do "trzeba umieć jeździć"
Ja chyba nie umie,przejechałem wczoraj 250km z czego 200 w dolnym śląsku i 150 jak nie więcej w tym po typowo "polskich" koleinkach,nierównościach.
Mam swoje 18cali 255/45 więc balona,komfort ucierpiał w stosunku do 17 strasznie a po koleinach nosi jak robotnika po budowie... Na nierównościach nie raz to auto podskakiwało przy zawrotnych 70km/h że ta twoja A8 by już z pewnościa czegoś od spodu nie miała i cały zdarty brzuszek.. miała.
Dla przypomnienia z przodu mam eskowe sprężynki z tyłu norma.

Proszę o poradę JAK mam jeździć po "polskich" drogach by auto tak zglebowane było dla mnie normalne w prowadzeniu a moja zatem super komfortowa i żeby nie wyprzedzał mnie każdy golf II 1,6 D ;(

JAK???

meir
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: meir » 03 kwie 2015, 08:23

Hehehe powiem Ci tak kwestia przestawienia trybu jazdy :) na tym zawiasie zrobiłem juz prawie 1000 km przy czym 4 razy delikatnie przytarłem o koleine dolna rozporka i może z 3 raz o próg zwalniając a przypominam wolno nie jeżdżę hehe

Co do typowych polskich dróg to tez nie ma co tragizować panowie bo najgorsze nie są ;) tak czy inaczej gleba w aucie to sprawa indywidualna i każdy który na nią się decyduje musi liczyć się z tym ze czasem będzie ciężko hehe

Awatar użytkownika
krzychu22.p1i
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: krzychu22.p1i » 03 kwie 2015, 11:27

Apophis pisze:Proszę o poradę JAK mam jeździć po "polskich" drogach by auto tak zglebowane było dla mnie normalne w prowadzeniu a moja zatem super komfortowa i żeby nie wyprzedzał mnie każdy golf II 1,6 D ;(

JAK???
Odpowiedzią na Twoje pytania jest AirRide. Dobra droga w dół, zła w górę :P

Wojtek, fajnie nisko i ładnie to wygląda ale na moje to tylko takie coś na zlot się nadaje. Jak podniesiesz (tak jak masz w planie) ciut do góry to będzie lepiej. Felga też dobrze pasuje do D2 ;)

Tak czy siak u siebie na 1BE zdarzało się mi przytrzeć katem o próg albo na jakimś dziwnym parkingu. O dziwo u mnie kat jest niżej jak rozpórka dolna, która i tak jest poszlifowaną ale to nie za mejej kadencji.

Gość

Post autor: Gość » 03 kwie 2015, 12:58

meir pisze:Hehehe powiem Ci tak kwestia przestawienia trybu jazdy :)
No własnie na jaki bo może nie moge "wcelować" w to a czasami może się ta wiedza przydać :)
krzychu22.p1i pisze:Odpowiedzią na Twoje pytania jest AirRide. Dobra droga w dół, zła w górę :P
To już wiem ale PLNy jeszcze nie sa w dobrej na to kondycji no i czas by ktos mi w tym pomógł bo sam dłubac nie mam ochoty ani miejsca.
krzychu22.p1i pisze: O dziwo u mnie kat jest niżej jak rozpórka dolna, która i tak jest poszlifowaną ale to nie za mejej kadencji.
U mnie tez wydech a dokładnie strumienica pierwsza pójdzie się jeb... bo jest wyraźnie niżej i niebardzo mam jak ją tam gdzies schowac momo że jest mniejsza jak kat.

ODPOWIEDZ

Wróć do „A8 D2 (1994 - 2002)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl