ale myślę że następnym krokiem u Ciebie będzie Luftttt ja na gwincie długo nie wytrzymałem

![]() |
![]() |
![]() |
Odpowiedzią na Twoje pytania jest AirRide. Dobra droga w dół, zła w góręApophis pisze:Proszę o poradę JAK mam jeździć po "polskich" drogach by auto tak zglebowane było dla mnie normalne w prowadzeniu a moja zatem super komfortowa i żeby nie wyprzedzał mnie każdy golf II 1,6 D ;(
JAK???
No własnie na jaki bo może nie moge "wcelować" w to a czasami może się ta wiedza przydaćmeir pisze:Hehehe powiem Ci tak kwestia przestawienia trybu jazdy
To już wiem ale PLNy jeszcze nie sa w dobrej na to kondycji no i czas by ktos mi w tym pomógł bo sam dłubac nie mam ochoty ani miejsca.krzychu22.p1i pisze:Odpowiedzią na Twoje pytania jest AirRide. Dobra droga w dół, zła w górę
U mnie tez wydech a dokładnie strumienica pierwsza pójdzie się jeb... bo jest wyraźnie niżej i niebardzo mam jak ją tam gdzies schowac momo że jest mniejsza jak kat.krzychu22.p1i pisze: O dziwo u mnie kat jest niżej jak rozpórka dolna, która i tak jest poszlifowaną ale to nie za mejej kadencji.