[A8 D2 4,2 Q] Air8 US by Robertas...mini barek s84
- stillbadboy
- Super Klubowicz
koziolek pisze:Ale w tej to niebiescy zaraz się doczepią, a jak dorobi sobie małą tablice to jest szansa ze nie zobaczą
No i jak to by miała być zaslepka to lepiej wygładzić zderzak
to sobie ustawe poczytaj
500zl pokuty za tablice dwurzedową z przodu, ewentualnie inną podróbkę ala USiA
pozatym kwadrat, czy ala US, pasuje jak swini siodlo. To jest niemiecki woz wiec blacha ma byc "nasza, europejska"
wiem ze taki jest trend ze w USiA robia sobie EU a u nas na odwrot ale w moim mniemaniu kiepsko to wyglada, i naraza niepotrzebnie na pokute
"Diesel jest jak cymbałki dla przedszkolaków. Zaczynasz grać melodię i nagle brakuje Ci skali"
- stillbadboy
- Super Klubowicz
stillbadboy pisze:koziolek pisze:Ale w tej to niebiescy zaraz się doczepią, a jak dorobi sobie małą tablice to jest szansa ze nie zobaczą
No i jak to by miała być zaslepka to lepiej wygładzić zderzak
to sobie ustawe poczytaj
500zl pokuty za tablice dwurzedową z przodu, ewentualnie inną podróbkę ala USiA
pozatym kwadrat, czy ala US, pasuje jak swini siodlo. To jest niemiecki woz wiec blacha ma byc "nasza, europejska"
wiem ze taki jest trend ze w USiA robia sobie EU a u nas na odwrot ale w moim mniemaniu kiepsko to wyglada, i naraza niepotrzebnie na pokute
nigdzie nie napisałem, że z przodu ma być dwurzędowa
ja będe robił coś takiego, mała w jednym rzędzie pod blendę us, a na tył klapa poliftowa us i tablica mała dwurzędowa.
No no dawno nie zaglądałem tu na forum, ale widzę, że cały czas się dzieje i bardzo dobrze czekam końcowego efektu
pozdro
pozdro
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
Auto Audi A6 C6
Hehe no widze ze dyskusja rozgorzala Kurcze a ja dalej w polu... Niestety choroba rozlozyla mnie na lopatki... I zostalo mi siedziec i rozmyslac jedynie co i jak Z drugiej strony nie mam pojecia jak ta blenda US jest montowana, w pre FL blendy sa przykrecane, a tutaj albo klejone, albo caly zderzak jest poprostu inny... Hmmm musze zobaczyc czy ta zaslepka z poprzedniego zderzaka bedzie pasowac z tablica zlotowa... Jak bedzie dobrze to zostawie ori wneke, a jak bedzie kupa to raczej zderzak pojdzie na gladko...
No Lukasz, nie bylo Cie mega dlugo, mam nadzieje ze do lodzi zawitasz
No Lukasz, nie bylo Cie mega dlugo, mam nadzieje ze do lodzi zawitasz
w zderzaku poliftowym usa są takie podłużne szparki wokół wnęki na tablice i w nie wczepiasz blende, po jej zdemontowaniu zderzak wygląda jak eu i można zamontować normalną tablice. Ja dla pewności jakoś to sobie zabezpieczę
jak sie uda to w poniedziałek będę miał już ją u siebie to pstryknę fote jak to wygląda
jak sie uda to w poniedziałek będę miał już ją u siebie to pstryknę fote jak to wygląda
No i pomalu malymi kroczkami zblizam sie do konca juz sie nie moge doczekac az sie przejade, dzis przepalilem oseme, oj jak mi tego dzwieku brakowalo
Zderzaki w podkladzie juz sa, jeszcze wykanczanie tylko zostalo i ida w kolor... Mam nadzieje ze jutro uda mi sie to ogarnac
Co do dziury na tablice... doszedlem do wniosku ze bedzie jednak jak bylo wczesniej... zlotowo z zaslepka i tablica US, a na codzien szeroko normalnie
Zderzaki w podkladzie juz sa, jeszcze wykanczanie tylko zostalo i ida w kolor... Mam nadzieje ze jutro uda mi sie to ogarnac
Co do dziury na tablice... doszedlem do wniosku ze bedzie jednak jak bylo wczesniej... zlotowo z zaslepka i tablica US, a na codzien szeroko normalnie
No dobrze się dzieje 😄 czekam na efekt aucie 😀
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Auto Audi A6 C6