[A8 D2 4,2 Q] Air8 US by Robertas...mini barek s84
No to zrób koniecznie fotyr4q pisze:Ja u siebie mam doły zderzaków w kolorze lakieru przy LZ5L Mingblau i nawet mi się to podoba, ale oczywiście kwestia gustu szkoda, że nie mam jakiś dobrych jakościowo foto, żeby to pokazać
Ja w swojej chce lakierować doły zderzaków w kolor (bez kratek) i chętnie zobaczę jak to wygląda
robertas, w mojej D2 byly doły w kolor auta 😄 bo kiedyś zderzak połamałem i pomalowałem w kolor, a pózniej już do zestawu pomalowałem tylny 😃możesz pogrzebać gdzieś w starym temacie jak znajdziesz 😃 jak dla mnie dużo lepiej wyglada niż matowy dół 😉
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
Auto Audi A6 C6
No to jest wiadome ze progi i listwy musialyby isc tez w kolor auta... Dlatego jestem ciekaw jak by to wygladalo Jak ktos znajdzie foto jakiegos ciemnego d2 z pomalowanymi tymi elementami to chetnie zobacze
Lukasz no cos pamietam ze Ty miales wlasnie pomalowane Twoje D2 bylo jednym z lepszych, do tej pory zaluje ze je sprzedales
Lukasz no cos pamietam ze Ty miales wlasnie pomalowane Twoje D2 bylo jednym z lepszych, do tej pory zaluje ze je sprzedales
moja obecnie po trasie zapaskudzona masakrycznie ale jak tylko trochę ją spłuczę to strzelę jakąś fotkę - możesz powiedzieć jakie ujęcie Cię interesuje to się postaram
a tymczasem przykład tego jak to będzie wyglądać:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/9f/AudiS8_2.jpg
a tymczasem przykład tego jak to będzie wyglądać:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/9f/AudiS8_2.jpg
Poszukam jutro na spokojnie na dysku coś powinienem mieć Bo wszystkie foty mam zgrane na przenośny
Auto Audi A6 C6
Auto Audi A6 C6
Nie mam nic ze zdjęć takich, żeby dobrze było widać cały zderzak pomalowany, miałem czarne D2 więc słabo się to odznaczało
Tylko coś takiego:
Tylko coś takiego:
Auto Audi A6 C6
Auto Audi A6 C6