JanekS13, mysle ze zwrotnicy nie trzeba bedzie szlifowac... nie wiem jeszcze co bedzie ze skretem Kurde czekam juz 3 dzien na nowe gumy i chyba mnie skreci zaraz, a juz by sie chcialo mierzyc
matrose1983, no dzieki za dobre slowo
Jakby ktos chcial zobaczyc na aucie, dolaczam foto jak wygladaja na d3 mi to kolo ryje beret
11J z tylca kiedys mialem takie wizje, ale ja wtedy mialem wsadzac ET28 i wedlug moich pomiarow wystawal rant ze 2,5cm poza blotnik wiec sobie odpuscilem
Dzis bylem u gumiarza, 2 sztuki zostaly obute, tak to sie prezenci Naciag delikatny tak jak chcialem
Nie ma opcji z dystansem, 10,5J wchodzi na styk panie... i rant i tak wystaje poza blotnik delikatnie... Dystans mi niepotrzebny, o zacisk nie trze... Ale teraz musze zmierzyc z oponami, bo wtedy mierzylem same felgi... Pozatym trzeba sprawdzic czy da sie skrecac
Houston... mamy to !!! Nie wytrzymalem do wiosny... Musialem wziasc klucze i w koncu przymierzyc Nie wiem jak jeszcze ze skrecaniem czy nie bedzie cos obcierac... Ale na prosto da rade jechac
Szpara w przednim nadkolu sie nie sugerujcie bo krzywo stoi... Normalnie jest po rowno Zreszta i tak juz niedlugo... na tyl moze wpadnie dystans... Do wiosny bede rezal powietrze tak wiec wtedy bede dopasowywal... Ja mam banana na ryju od samego patrzenia