[A8 D2 4,2 Q] Air8 US by Robertas...mini barek s84
- matrose1983
- Forum Audi A8
JanekS13, mysle ze zwrotnicy nie trzeba bedzie szlifowac... nie wiem jeszcze co bedzie ze skretem Kurde czekam juz 3 dzien na nowe gumy i chyba mnie skreci zaraz, a juz by sie chcialo mierzyc
matrose1983, no dzieki za dobre slowo
Jakby ktos chcial zobaczyc na aucie, dolaczam foto jak wygladaja na d3 mi to kolo ryje beret
matrose1983, no dzieki za dobre slowo
Jakby ktos chcial zobaczyc na aucie, dolaczam foto jak wygladaja na d3 mi to kolo ryje beret
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
Houston... mamy to !!! Nie wytrzymalem do wiosny... Musialem wziasc klucze i w koncu przymierzyc Nie wiem jak jeszcze ze skrecaniem czy nie bedzie cos obcierac... Ale na prosto da rade jechac
Szpara w przednim nadkolu sie nie sugerujcie bo krzywo stoi... Normalnie jest po rowno Zreszta i tak juz niedlugo... na tyl moze wpadnie dystans... Do wiosny bede rezal powietrze tak wiec wtedy bede dopasowywal... Ja mam banana na ryju od samego patrzenia
Szpara w przednim nadkolu sie nie sugerujcie bo krzywo stoi... Normalnie jest po rowno Zreszta i tak juz niedlugo... na tyl moze wpadnie dystans... Do wiosny bede rezal powietrze tak wiec wtedy bede dopasowywal... Ja mam banana na ryju od samego patrzenia