![]() |
![]() |
![]() |
Audi A8 D2 FL 4.2 - Moje cztery kółka
Tego qwa nie mogę zdiagnozować.
Felga opona wymienione, komplet letnich czy zimowych. Stawiam na prawe koło bo tak to odczuwam, jakby z temtej strony szło.
I co najlepsze jak auto stoi np tydzień to mocno czuć. Jak jeżdżę codzień to słabiej, a ostanio jak jeździłem codzień po mieście itp to lekko . Odczucie bicia zmienia się jak np w koleine wjadę, albo jak działa więszka siła odśrodkowa .

Felga opona wymienione, komplet letnich czy zimowych. Stawiam na prawe koło bo tak to odczuwam, jakby z temtej strony szło.
I co najlepsze jak auto stoi np tydzień to mocno czuć. Jak jeżdżę codzień to słabiej, a ostanio jak jeździłem codzień po mieście itp to lekko . Odczucie bicia zmienia się jak np w koleine wjadę, albo jak działa więszka siła odśrodkowa .
mam to samo... rece już mi opadają... podejrzewałem dystanse, kupiłem nemeckie za worek pieniędzy i nic nie dało... koła zimowe, czy letnie to samo. Opony wyważane pierdyliard razy - bez efektu... ogólnie z rana jak wyjade to jak by sie opona wgniotła w jedym miejscu i dopiero jak rozpędze się to sporo maleją drgania.Lechu pisze:Tego qwa nie mogę zdiagnozować.![]()
no to widzisz, ja kupiłem nowe 20" i zapomniałem o telepaniu nawet po kilku dniach stania. Zależy pewnie od gumy 
a mam teraz NEXENy na zime z 2014r. (nowe, miękkie), dobrze składowane, a i tak nawet po całym dniu stania na mrozie teraz jak ruszam to przez kilkaset metrów telepie i później się normuje.

a mam teraz NEXENy na zime z 2014r. (nowe, miękkie), dobrze składowane, a i tak nawet po całym dniu stania na mrozie teraz jak ruszam to przez kilkaset metrów telepie i później się normuje.

to nie jest zwykły napęd...to