![]() |
![]() |
D2 4.2 quattro Patys'a
D2 4.2 quattro Patys'a
Witam,
Przedstawiam wam mój sprzęt: A8 4.2 Quattro XI.00r. 180.788km
Przedstawiam wam mój sprzęt: A8 4.2 Quattro XI.00r. 180.788km
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2010, 19:49 przez patys, łącznie zmieniany 11 razy.
Re: D2 4.2 quattro Patys'a 00r
Witaj kolego patys, furka całkiem wporzo ;-)patys pisze:Na początku chciał bym przywitać się ze wszystkimi fanami wspaniałego Audi A8 :-)
(...)
A gdybyś miał ochotę poznać innych A8/S8-maniaków to zapraszamy na nasze Warszawskie spotkania...
wszelkie info znajdziesz w tym temacie:
Warszawa spotkanie A8 team
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
witajcie koledzy i koleżanki 
odświeżam trochę ten temat.
W ten weekend trochę popracowałem z pastą polerską i woskiem, wszystko robiłem ręcznie, efekt widać na zdjęciach w pierwszym poście.
pozdrawiam

odświeżam trochę ten temat.
W ten weekend trochę popracowałem z pastą polerską i woskiem, wszystko robiłem ręcznie, efekt widać na zdjęciach w pierwszym poście.
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 02 gru 2009, 14:25 przez patys, łącznie zmieniany 2 razy.
Zwłaszcza w taką "piękną" pogodę..robertas pisze:No wyszło Ci superancko :mrgreen: Aż żal brudzić :mrgreen:

Audi jak Audi.. ale ten piesek w tle zdjęcia.. Śliczny!
Dbać, dbać i jeszcze raz dbać..szkoda by było .. bo jest naprawdę ładna!
Dzięki za miłe słowa, na pewno będę o nią dbał bo to moje oczko w głowiemarta pisze:robertas napisał/a:
No wyszło Ci superancko :mrgreen: Aż żal brudzić :mrgreen:
Zwłaszcza w taką "piękną" pogodę..Zresztą jak ma się taki garaż to można i sobie polerować codziennie.. :mrgreen:

Piesek zwie się Axel jest to owczarek niemiecki, można powiedzieć że dziadzio bo ma już 15lat ale jeszcze całkiem żwawy :-Pmarta pisze:Audi jak Audi.. ale ten piesek w tle zdjęcia.. Śliczny!
Pozdrawiam :-D
Niuniek taki kochany.. Trzyma się dzielnie!patys pisze:Piesek zwie się Axel jest to owczarek niemiecki, można powiedzieć że dziadzio bo ma już 15lat ale jeszcze całkiem żwawy :-P
Pozdrawiam :-D

Tez mam owczarka niemieckiego (odmiana staropolska - ni to długa, ni to krótka sierść i jest dość wysoki), ale młodziak jeszcze, ma 5 lat.
Te psy są niezastąpione - zresztą sam dobrze wiesz ;-)
A co do polerki, chyba i naszą trzeba będzie wypolerować.. Bo naprawdę efekt super!
Pozdrawiam ..
Ps. Nasz to Laki (Lucky) jak kto woli .. :-P