der beste A8 3.7 von danishow
- matrose1983
- Forum Audi A8
Wczoraj dokończyłem w końcu montaż rolet przeciwsłonecznych, łączny czas pracy około dwóch godzin. Ktoś wcześniej pisał, że rozklejał dwa boczki i z nich składał jeden, ja poszedłem na skróty i wyciąłem z tapicerki to co "przeszkadzało". Efekt jest niezły, jak ktoś nie wie że dokładane to pomyśli, że fabryka
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez danishow, łącznie zmieniany 1 raz.
Dobre pytanie, po pierwsze nie znalazłem żadnych boczków w potrzebnym odcieniu a te dostępne były w nie najlepszym stanie. Po drugie, za te rolety zapłaciłem 21,50 Euro i poświęciłem dwie godziny pracy. Efekt widać i mi się podoba, a najważniejsze że robi robotę i daje mega satysfakcjępreston81 pisze:czemu nie wsadziles oryginalnych boczków z roletami tylko porąbałeś swoje ?
Bo różne są drogi przy takich przeróbkach np z A6 ważne żeby wyglądało że nie było nic robione.danishow pisze:Nie, z Fiata Pandy Individuo ...ależ oczywiście, że z A8
Według mnie druta nie ma , nie widać żadnych "rzeźb" ani niedoróbekpreston81 pisze:ja bym wolal mieć oryginał w zapasie i oryginał na aucie a nie druta
Tylną roletkę elektryczną też zakładasz ?
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez gonias, łącznie zmieniany 1 raz.
No fajnie Ci wyszly te boczki No to ja bylem kiedys co rozklejal i robil z dwoch jedne Nie wiem co tutaj ludzie nazywaja drutem, skoro ori boczki sa tak samo rozcinane i dokladana jest roleta....
Moim zdaniem ori roletki sa najlepszym rozwiazaniem do tej klasy auta I najbardziej uzytecznym... Tak wiec poczyniles dobry ruch... Ja raz mam wszystko zasloniete, a gdy jest ciemno i plucha na dworze to zrzucam czego z folia zrobic nie idzie
Zatem GOOD JOB
Moim zdaniem ori roletki sa najlepszym rozwiazaniem do tej klasy auta I najbardziej uzytecznym... Tak wiec poczyniles dobry ruch... Ja raz mam wszystko zasloniete, a gdy jest ciemno i plucha na dworze to zrzucam czego z folia zrobic nie idzie
Zatem GOOD JOB