![]() |
![]() |
![]() |
Moje S8
- pebo
- Super Klubowicz

- pebo
- Super Klubowicz

Audiki mają jedną wadę, która jest również ich zaletą - jadąc, we wnętrzu nie czuje się prędkości. To początkowo daje złudzenie wolnej jazdy, zwłaszcza po tym, jak człowiek przesiądzie się z manuala. Naciska się pedał gazu i auto płynie, patrzysz, a tu złoty dziesięć na zegarze. No, ale obchodzenie się z mocą, jak z każdym innym żywiołem wymaga rozwagi i pokory.
Bądź dobry jak chleb.
- marta
- Super Klubowicz

- pebo
- Super Klubowicz

Oj, pojedzie się. W zeszłym roku miałem wyjazd do Lublina, to obadałem nową obwodnicę - 180. Ale na tryb sportowy po raz pierwszy i jedyny przełączyłem po 2 miesiącach jazdy. Odlot! A póżniej delektowałem się ciszą i komfortem. Już nie mogę się doczekać kiedy skończę remont. Ech, czasem gorzej małego dziecka... To prawda, że mężczyźni pozostają dziećmi do końca życia, tylko kupują droższe zabawki.
Bądź dobry jak chleb.
-
JIMM
Moja żonka tez czasami dosiada Mej Audiczki choć na co dzień ma swój samochodzik , ale jak sama mówi ,raz na tydzień tak w niedzielne popołudnie lubi poczuć ten spokój,moc i ciszę .................i ten dreszczyk emocji .................i spojrzenia młodziaków w beemkach 3 "tjuning wieś" :oops: ..............a potem oddalających się................ w lusterku wstecznym.
ps dojrzała kobieta , dzieciata,żonata!!!!...........a jednak ;-) ? dziewczyny mają w sobie to coś.
ps dojrzała kobieta , dzieciata,żonata!!!!...........a jednak ;-) ? dziewczyny mają w sobie to coś.
-
maciu
- Super Klubowicz

- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2006
- Silnik: V8 4.2 TDI
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Imię: maciu
- pebo
- Super Klubowicz

Maciu, ja przesiadłem się z B4 2,8 AAH 1996 rok w ośce w manualu na A8 D3 4,2 quattro 2004 r w Longu, więc to raczej spory przeskok. Przez pierwszy miesiąc uczyłem się tym jeździć i toto obsługiwać. ;-)maciu pisze:a ja w V8 już po 5 minutachpebo pisze:Ale na tryb sportowy po raz pierwszy i jedyny przełączyłem po 2 miesiącach jazdy.w D2 trochę mi tego brakuje
Bądź dobry jak chleb.
-
JIMM
-
maciu
- Super Klubowicz

- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2006
- Silnik: V8 4.2 TDI
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Imię: maciu
teraz jasne, niezła przesiadka, spadek dostałeś czy jak? :-Ppebo pisze:Maciu, ja przesiadłem się z B4 2,8 AAH 1996 rok w ośce w manualu na A8 D3 4,2 quattro 2004 r w Longu, więc to raczej spory przeskok. Przez pierwszy miesiąc uczyłem się tym jeździć i toto obsługiwać. ;-)maciu pisze:a ja w V8 już po 5 minutachpebo pisze:Ale na tryb sportowy po raz pierwszy i jedyny przełączyłem po 2 miesiącach jazdy.w D2 trochę mi tego brakuje