Nic nie było słychać , ani widać , jakie było moje zdziwienie rano :shock:
pierwsza myśl gdzie ja postawiłem autko ??
a druga , " Ukradli"

poszukiwania trwają .
![]() |
![]() |
![]() |
Pod blokiem raczej nie naprawili.mdamian pisze:samochód odpala normalnie , rusza też , ale nie zmienia biegu , i powyżej 2000obr/min czuć taki opór . co to może być ??
co do tego to najprawdopodobniej tak się stanie , źle trafili . :evil:robertas pisze:Wspolczucia kolego, łapy takim ucinać :-/
Tak OC .Rafelek pisze:Współczuję.. Czy miałeś ubezpieczone auto ??
Tak robiłem , ale ta osoba nawet nie wie w której części Gdyni mieszkam tak że odpada , ale z tego co się dowiedziałem to na 3-mieście grasuje nowa grupa młodzików samochodowych , no i to oni , ale się zdziwią jak moi znajomi do nich się przejadą po moje auto . Współczuję . :evil:Robiłeś może u kogoś audicę i stała tam bez Twojej opieki ?
tak , fabryczne , Po prostu stara gwardia zna moje auto tak że nie musiałem mieć zabezpieczeń dodatkowych .Ale zabezpieczenie chyba miałeś dobre
temu na policje zgłosiłem tylko dla formalności .Maciex pisze:oczywiście sprawa pomimo klarowności została umorzona.
No z tym się zgodzić nie mogę bo immo w a8 to pan pikuś...szeryfisch pisze:Qrde, takie stare jeszcze kradna? Chyba na aluminium... Akurat a8 ciezko sie kradnie bo wiekszosc taniego softu nie daje rady z pinem zeby obejc immo. Na lawete chyba wciagneli?