[A8 D2 94] powineli mi autko
[A8 D2 94] powineli mi autko
Dzisiaj w nocy pomiędzy godziną 20-6 rano zwineli mi autko z pod bloku .
Nic nie było słychać , ani widać , jakie było moje zdziwienie rano :shock:
pierwsza myśl gdzie ja postawiłem autko ??
a druga , " Ukradli"
poszukiwania trwają .
Nic nie było słychać , ani widać , jakie było moje zdziwienie rano :shock:
pierwsza myśl gdzie ja postawiłem autko ??
a druga , " Ukradli"
poszukiwania trwają .
Ostatnio zmieniony 09 maja 2011, 11:25 przez mdamian, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
7 lat temu tez mnie to spotkało, współczuje, moje auto się nie znalazło, na policji powiedzieli ze na każdego przywiezionego anglika musi zginać jedno polskie na części. Dostałem 430 zł zwrotu z oc. Wóz warty 30 tyś, po 2 tygodniach pismo o umorzeniu.
Życzę ci innego obrotu sprawy, niż mój przypadek
Życzę ci innego obrotu sprawy, niż mój przypadek
Współczucia, też mi kiedyś ukradli A8 spod domu, oczywiście sprawa pomimo klarowności została umorzona.
Ale zabezpieczenie chyba miałeś dobre
Ale zabezpieczenie chyba miałeś dobre
Pod blokiem raczej nie naprawili.mdamian pisze:samochód odpala normalnie , rusza też , ale nie zmienia biegu , i powyżej 2000obr/min czuć taki opór . co to może być ??
-
- Super Klubowicz
- pioter
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1998
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Automat
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Imię: Piotr
Robiłeś może u kogoś audicę i stała tam bez Twojej opieki ? Różne możliwości trzeba brać pod uwagę . Szok bo każdy z nas stara się dbać jak najbardziej o autko i zostaje się z niczym . Może jednak się powinno ograniczyć dostęp do forum bo złodzieje też czytają .
ex : A8 D2 95r 4.2
A8 D3 03 4.2
A8 D4 12 4.2TDI
A8 D3 03 4.2
A8 D4 12 4.2TDI
co do tego to najprawdopodobniej tak się stanie , źle trafili . :evil:robertas pisze:Wspolczucia kolego, łapy takim ucinać :-/
Tak OC .Rafelek pisze:Współczuję.. Czy miałeś ubezpieczone auto ??
Tak robiłem , ale ta osoba nawet nie wie w której części Gdyni mieszkam tak że odpada , ale z tego co się dowiedziałem to na 3-mieście grasuje nowa grupa młodzików samochodowych , no i to oni , ale się zdziwią jak moi znajomi do nich się przejadą po moje auto . Współczuję . :evil:Robiłeś może u kogoś audicę i stała tam bez Twojej opieki ?
tak , fabryczne , Po prostu stara gwardia zna moje auto tak że nie musiałem mieć zabezpieczeń dodatkowych .Ale zabezpieczenie chyba miałeś dobre
Jestem ciekawy co tam będzie rozje.... w moim autku .
Największa beka że miałem coś rozwalone że auto jechało tylko na 1 biegu i to 20km/h . To jak oni nim uciekli :shock: :?: :?:
temu na policje zgłosiłem tylko dla formalności .Maciex pisze:oczywiście sprawa pomimo klarowności została umorzona.
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Ps:
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
No z tym się zgodzić nie mogę bo immo w a8 to pan pikuś...szeryfisch pisze:Qrde, takie stare jeszcze kradna? Chyba na aluminium... Akurat a8 ciezko sie kradnie bo wiekszosc taniego softu nie daje rady z pinem zeby obejc immo. Na lawete chyba wciagneli?
No a koledze życzę powodzenia w poszukiwaniach :wpale:
>>>AUTOELEKTRONIKA<<<
Niestety coraz częściej ostatnio tak się zdarza że wrzucajaą na lawete, nie ma zabawyy z zabezpieczeniami a przynajmniej na gorąco nie muszą się tym zajmować
W tamtym roku u mnie na osiedlu w ciągu tygodnia zwinęli jakieś 3 samochody. Jeden z właścicieli dowiedział się na policji że jak podniosą maskę to już małe szanse żeby nie odjechali.
W tamtym roku u mnie na osiedlu w ciągu tygodnia zwinęli jakieś 3 samochody. Jeden z właścicieli dowiedział się na policji że jak podniosą maskę to już małe szanse żeby nie odjechali.
-
- Super Klubowicz