kierownica z 2003, zmieniałeś ?eagle250 pisze:Rok 2005
Audi a8. Czy ładne ? Oceńcie sami (filmik)
mi się tuning nie bardzo podoba.
Po1: wydech powinien być bardziej schowany, bo wygląda jakby był "na doczepkę", nie współgra z tyłem. Jakby był nieco bardziej w zderzaku, to by ładniej wyglądało.
Po2: Felgi mogłyby być w kolorze bardziej widocznym, tak się trochę z samochodem zlewają (przynajmniej na ciemniejszych zdjęciach)
Po1: wydech powinien być bardziej schowany, bo wygląda jakby był "na doczepkę", nie współgra z tyłem. Jakby był nieco bardziej w zderzaku, to by ładniej wyglądało.
Po2: Felgi mogłyby być w kolorze bardziej widocznym, tak się trochę z samochodem zlewają (przynajmniej na ciemniejszych zdjęciach)
Tam też byłeś taki mądry ? Wydaje mi się że Ciebie raczej wzięła zazdrość że sam jeździsz "starym A8" a ktoś może mieć taki samochód. Może jeszcze mi powiesz że lepsze by były srebrne kołpaki niż te felgi, bo chociaż by się odróżniałysurowy1 pisze:mi się tuning nie bardzo podoba.
Ochłon kolego jaka krytyke co najwyzej to mozesz swoje zdanie wyrazic a krytykowac to mozesz u siebie w domu. To forum publiczne a kolega jest nowy wiec to swiadczy tylko o twoich kompleksach skoro zaraz na wstepie mu cisniesz dla niego jest najładniejsza i to sie liczy + to ze do nas dołaczyl.BiLu pisze:Pytasz o opinie, wiec naucz sie przyjmowac krytyke, ktora nie jest wcale odosobniona ;-)
Z powazaniem - wlasciciel starego s8.
cerbera pisze:Ochłon kolego jaka krytyke co najwyzej to mozesz swoje zdanie wyrazic a krytykowac to mozesz u siebie w domu. To forum publiczne a kolega jest nowy wiec to swiadczy tylko o twoich kompleksach skoro zaraz na wstepie mu cisniesz dla niego jest najładniejsza i to sie liczy + to ze do nas dołaczyl.BiLu pisze:Pytasz o opinie, wiec naucz sie przyjmowac krytyke, ktora nie jest wcale odosobniona ;-)
Z powazaniem - wlasciciel starego s8.
Przepraszam w takim razie, witam na forum i tłumiki są bardzo gustowne w tak zacnym i nowym aucie.
Chłopcy.. Każdy ma prawo do tego by się podobało mu to co innemu nie.. prawda?
Auto piękne, jak każda ósemka.. ale
eagle250, Kolega nie skrytykował Twojego auta w żaden obraźliwy czy wręcz szyderczy sposób, wyraził opinię o którą pytasz w temacie. Jeśli oczekiwałeś, że każdy ma taki gust jak Ty to trzeba było inaczej ująć temat .. np. "piękne mam auto - jak się komuś nie podoba, proszę nie komentować" :-D
Poza tym jeśli chcesz być dobrze odebrany na forum to przede wszystkim przeczytaj regulamin (szczególnie pkt. 13. Przed napisaniem pierwszego posta przedstaw się nam, swoje auto i przywitaj w odpowiednim dziale. ) oraz nie unoś się dumą a opinię negatywną przyjmuj tak samo jak pozytywną.. Jakiś zasad trzeba się trzymać, by miało to "ręce i nogi"
A i jeszcze jedno.. kolega surowy1 nie jeździ ósemką - krytykując go niestety tego nie dopatrzyłeś .
cerbera, To, że kolega jest "nowy" to nie oznacza, że mamy go "głaskać po główce"
Pozdrawiam marta (właścicielka "starego A8" ) :mrgreen:
Auto piękne, jak każda ósemka.. ale
eagle250, Kolega nie skrytykował Twojego auta w żaden obraźliwy czy wręcz szyderczy sposób, wyraził opinię o którą pytasz w temacie. Jeśli oczekiwałeś, że każdy ma taki gust jak Ty to trzeba było inaczej ująć temat .. np. "piękne mam auto - jak się komuś nie podoba, proszę nie komentować" :-D
Poza tym jeśli chcesz być dobrze odebrany na forum to przede wszystkim przeczytaj regulamin (szczególnie pkt. 13. Przed napisaniem pierwszego posta przedstaw się nam, swoje auto i przywitaj w odpowiednim dziale. ) oraz nie unoś się dumą a opinię negatywną przyjmuj tak samo jak pozytywną.. Jakiś zasad trzeba się trzymać, by miało to "ręce i nogi"
A i jeszcze jedno.. kolega surowy1 nie jeździ ósemką - krytykując go niestety tego nie dopatrzyłeś .
cerbera, To, że kolega jest "nowy" to nie oznacza, że mamy go "głaskać po główce"
Pozdrawiam marta (właścicielka "starego A8" ) :mrgreen:
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
Gdzie to jest "tam"? Bo nie do końca rozumiem.eagle250 pisze:Tam też byłeś taki mądry ? Wydaje mi się że Ciebie raczej wzięła zazdrość że sam jeździsz "starym A8" a ktoś może mieć taki samochód. Może jeszcze mi powiesz że lepsze by były srebrne kołpaki niż te felgi, bo chociaż by się odróżniały
Zazdrość przeze mnie nie przemawia w żaden sposób. Jakby mi się podobały modyfikacje, to bym pochwalił.
Nie napisałem Ci, że to badziewie, czy coś takiego. Raczej mi chodziło, żebyś zobaczył inny punkt widzenia, pomyślał, a może jak schowam trochę ten wydech, to będzie lepiej wyglądało? A może to nie jest najlepszy kolor felg do samochodu o takim kolorze?
Podpowiem Ci, że widziałem kilka samochodów, które miały ładnie w zderzak wkomponowane nowe wydechy. Trochę wycinania zderzaka było, ale efekt (moim zdaniem) dużo lepszy, niż sterczący wydech.
Furka sama w sobie jest spoko, ale mi nie wszystko do niej pasuje.
Jeśli ktoś tutaj ma kompleksy, to Ty - kupiłeś drogą furę, to już musi być najlepsza i jak ktoś skrytykuje, to już jest źle.. Fajnie, że Ci się podoba, ale skoro wystawiłeś furkę na forum, to znaczy, że chciałeś o niej opinie, ja swoją wyraziłem, a że się z nią nie zgadzasz, to nie zmuszaj mnie, żeby samochód zaczął mi się podobać (no chyba, że go przerobisz).
Zamiast odpisywać mi na ten post -> pomyśl, czy nie ładniej by było, jakbyś skorzystał z mojej wskazówki.
Życzę udanych modyfikacji.
no, pogadaliście sobie... a teraz po piwku do ręki, na 5 min. przed telewizor i włączamy program MiniMini...
a potem zapraszam ponownie do klawiatury :lol:
Mam nadzieję, że następne posty będą pozbawione już uwag personalnych bo taka forma konwersacji do niczego dobrego nie prowadzi a mi edytowanie cudzych postów nie sprawia żadnej przyjemności.
a potem zapraszam ponownie do klawiatury :lol:
Mam nadzieję, że następne posty będą pozbawione już uwag personalnych bo taka forma konwersacji do niczego dobrego nie prowadzi a mi edytowanie cudzych postów nie sprawia żadnej przyjemności.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
-