Witam dziś kupiłem to auto
http://otomoto.pl/audi-a8-C34744992.html
oczywiscie nie za tą cenę , auto ma zrobiony rozrząd wraz z hydrauliką , są zrobione wtryski x 8, Tak jak można się trochę czepić co do stanu zewnętrznego to auto mechanicznie jest porobione.
W aucie jest problem z hamulcem ręcznym tz hamulec działa , ale wyswetla błąd hamulca ręcznego co jest przyczyną ?, ponadto w aucie jest błąd poduszki silnika ponoć są zerwane przewody ( nie byłem pod autem )
Jeśli ktoś zna to auto, ktoś je naprawiał to proszę o informacię .
[D3 05 4.0TDI ] Problem z błędami po zakupie
[D3 05 4.0TDI ] Problem z błędami po zakupie
Ostatnio zmieniony 13 paź 2014, 09:51 przez Ogród-Lca, łącznie zmieniany 4 razy.
Kiedyś była audi A8 D2 4.2.
Jest audi 80 GT B2 silnik R5 136 KM w odbudowie.
Poszukiwana Audi A8 D3 ( 4.0TDI, 4.2TDI,4.2Benzyna )
Jest audi 80 GT B2 silnik R5 136 KM w odbudowie.
Poszukiwana Audi A8 D3 ( 4.0TDI, 4.2TDI,4.2Benzyna )
Re: Kraków
Co do przeróbki to cała mordka zmieniana, ale z grubsza wygląda dobrze. Poduszki silnika to taki wynalazek w tym modelu - albo przewody albo szybciej uszkodzenie poduszek. Można szukać nowych, bo zamienników prawdopodobnie nie ma, albo wstawić rezystory we wtyczki aby komputer nie wyrzucał błędów. Poduszki używane to niestety loteria. Co do ręcznego, to albo uszkodzenie modułu hamulca postojowego albo modułu ABS. Czasami pomaga zakodowanie modułu ABS, a czasami wymiana modułu do ręcznego. Powodzenia w naprawach i oczywiście zadowolenia z zakupu i użytkowania.Ogród-Lca pisze:Witam dziś kupiłem to auto
http://otomoto.pl/audi-a8-C34744992.html
oczywiscie nie za tą cenę , auto ma zrobiony rozrząd wraz z hydrauliką , są zrobione wtryski x 8, ale auto jest całe malowane myślę że właściciel zrobił je ze dwa razy na ubezpieczalnie . Tak jak mona si czepić co do stanu zewnętrznego to auto mechanicznie jest porobione.
W aucie jest problem z hamulcem ręcznym tz hamulec działa , ale wyswetla błąd hamulca ręcznego co jest przyczyną ?, ponadto w aucie jest błąd poduszki silnika ponoć są zerwane przewody ( nie byłem pod autem )
Jeśli ktoś zna to auto, ktoś je naprawiał to proszę o informacię .
Bądź dobry jak chleb.