![]() |
![]() |
![]() |
[D2 01 4.2PB ] Zakup sond lambda
[D2 01 4.2PB ] Zakup sond lambda
Witam. Czy ma ktoś program do sprawdzania seryjnych numerów części do A8 4.2 quattro (310KM) 2001r ?
Szukam kompletu sond lambda do w/w modelu.
Może ktoś wie gdzie ich szukać poza serwisem.
Pomimo znacznej ilości postów nadal nie odwiedziłeś tego działu http://www.a8team.pl/przywitaj-sie-i-pr ... .htm#99683
Simone331
Szukam kompletu sond lambda do w/w modelu.
Może ktoś wie gdzie ich szukać poza serwisem.
Pomimo znacznej ilości postów nadal nie odwiedziłeś tego działu http://www.a8team.pl/przywitaj-sie-i-pr ... .htm#99683
Simone331
Ostatnio zmieniony 19 mar 2013, 23:59 przez A8rider, łącznie zmieniany 3 razy.
-
- Super Klubowicz
myśleć człowieku to ja potrafię i nie tego tyczyło się moje pytanie. Większość hurtowni sama zamawia w serwisach i czeka się tygodnie.tomekzabrze pisze:moze sproboj poszukac w piekarni ?................ pomysl czlowieku gdzie mona kupic czesci poza serwisem.......moze np sklep motoryzacyjny ? hurtownia ? przejdz sie spytaj powinni dobrac bez problemu
Zamiast coś napiszesz pomyśl raz jeszcze :roll:
-
- Super Klubowicz
wiekszosc? a skad takei informacje masz ? z tego co ja wiem hurtownie handluja zamiennikami i dopiero jak zaden z producentow niema w ofercie zamiennika np bosch jak sie to dotyczy sond co sie raczej nie zdaża to wtedy hurtownia zamawia w serwisie wiec niewiem co znow wymysliles, idziesz do takiej hurtowni czy sklepu jak niemaja na stanie oni dzwonia bezposrednio do boscha jelsi jest w bosch polska masz za 2 dni jesli z niemiec masz za max 2 tygA8rider pisze:myśleć człowieku to ja potrafię i nie tego tyczyło się moje pytanie. Większość hurtowni sama zamawia w serwisach i czeka się tygodnie.tomekzabrze pisze:moze sproboj poszukac w piekarni ?................ pomysl czlowieku gdzie mona kupic czesci poza serwisem.......moze np sklep motoryzacyjny ? hurtownia ? przejdz sie spytaj powinni dobrac bez problemu
Zamiast coś napiszesz pomyśl raz jeszcze :roll:
ogolnie chodzi mi o to ze mozesz sobie to wszytskoi sprawdzic sam i nie potrzebujesz zasmiecac forum takimi oczywistymia sprawami
przed katem kupujesz dwie 0 258 006 159 a za katem masz lewa i prawa 0 258 006 406 i 0 258 010 073 z tego co pamietam roznia sie dlugoscia kabla. lewa i prawa musialbym dokladniej w katalogu zobaczyc
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz