![]() |
![]() |
![]() |
[D2 95 4.2PB ] Kodowanie kluczyka
-
- Forum Audi A8
[D2 95 4.2PB ] Kodowanie kluczyka
Witam zakładam ten temat ponieważ nie mogę sobie poradzić z zakodowaniem kluczyka, wszystkie instrukcje jakie znalazłem na necie nie sprawdzają się bylem u "kluczykarza" to powiedział mi ze to nie opłacalne i może mi zrobić za 400 zł instalacje z dodatkowym pilotem ale bez scyzoryka;/ wiec tu jest moje pytanie jak to zrobić żeby zakodować? da się jakoś vagiem?? ewentualnie co mogło paść?
-
- Forum Audi A8
Ja zawsze robię tak jak odłącze aku i mi nie działa centralny. Wkładam w drzwi kierowcy przy otwartym zamku, drzwi oczywiście wszystkie zamknięte wciskam przycisk przekrecam jak do zamknięcia , póżniej otwieram cały czas trzymając przycisk i wsio. Spróbuj przy zamkniętych i otwatym centralnym bo dokładnie ręki nie dam sobie uciąć...
Pozdro
Pozdro
-
- Forum Audi A8
Szczerze to niepamiętam czy da sie to zdiagnozowac przez złącze w naszych starociach a co może byc popsute?? No np odbiornik tej irdy z jakiegos powodu nie podaje sygnału. Nie wiem czy i jak to jest wysterowane ale jakis moduł mamy co sie tym zajmuje,także przewody idace do irdy w słupkach no i same odbiorniki w słupkach.
- tutenhamon
- Super Klubowicz
A spróbuj jeszcze wymienić bateryjki w kluczyku na nowe zamontuj tam jakieś droższe a nie za zyla .Ostatnio mój kluczyk też przestał reagować i jeden i drugi mimo że było widać że wysyła sygnał , zamontowałem nowe bateryjki , kodowanie i znów wszystko wróciło do normy.Sposób w jaki koduję opisywałem już na f...