[D2 97 2.8PB ] Czujnik niskich obrotów.
-
- Forum Audi A8
[D2 97 2.8PB ] Czujnik niskich obrotów.
Potrzebuje się dowiedzieć w którym miejscu znajduje się czujnik niskich obrotów. Najlepiej jakby ktoś miał zdjęcie. Moje Audi to rocznik 97 jak w temacie.
Ostatnio zmieniony 02 kwie 2011, 22:41 przez jacek881002, łącznie zmieniany 1 raz.
jacek881002 pisze:Potrzebuje się dowiedzieć...
Kolego jacek881002, w pierwszej kolejności zapraszam tutaj:
<table align="center" width="350" cellpadding="8" border="1" bgcolor="239DFA"><tr><span class="postbody"><td align="center" style="font-size: 11; color: #000000; font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"><b>Zanim dołączysz do klubu A8, p
Poza tym poprawiłem tytuł Twojego wątku - mam nadzieję, że następne które założysz będą nazwane już poprawnie czyli z użyciem odpowiednich tagów i zgodnie z regulaminem: http://www.a8team.pl/topics12/2943.htm
Pamiętaj, że tzw. [tagi] są jednym z podstawowych elementów przy zakładaniu nowego tematu - nie wpisujemy ich "z palca" bo masz tam ich całą rozwijaną listę i z niej należy wybrać odpowiedni.
Poza tagami które są na swój sposób obowiązkowe należałoby także cokolwiek w temacie wpisać... i nie chodzi mi o model auta, silnik i rocznik bo właśnie takie informacje zawierają w/w [tagi] ale skrótowo czego temat dotyczny - to także musiałem poprawić bo wpisanie "czujnik pomocy" jest tutaj nie do przyjęcia.
Pozdrawiam, FOSS
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-