Witam!
Mam problem z kierunkami i światłami awaryjnymi, mianowicie raz są raz ich nie ma...
Czytając poszczególne posty doszedłem do wniosku że może to być kostka przy stacyjce, która z biegiem lat odmawia posłuszeństwa. Sprawdziłem też bezpieczniki i dalej nie wiem co robić....
pomocy....
![]() |
![]() |
![]() |
[D2 98 2.5TDI ] Kierunkowskazy i światła awaryjne
-
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8
Mrugają wszystkie...
[ Dodano: 2012-03-25, 18:38 ]
Nie wiem co robić może ktoś ma schemat jak rozebrać panel aby dostać się do włacznika/wyłacznika awaryjnych z kokpitu, w A6 słyszałem że trzeba czasem przeczyścić styk tego urządzenia i chodzi albo wymiana...
Czekam na porady....
[ Dodano: 2012-03-25, 18:39 ]
Nie wiem co robić może ktoś ma schemat jak rozebrać panel aby dostać się do włacznika/wyłacznika awaryjnych z kokpitu, w A6 słyszałem że trzeba czasem przeczyścić styk tego urządzenia i chodzi albo wymiana...
Czekam na porady....
[ Dodano: 2012-03-26, 02:26 ]
sprawdziłem jeszcze przekaźnik też dobry... kończe dłubanie na dzis bo jestem FATIGE...
oczuje mądrych rad oraz sugesti
[ Dodano: 2012-03-25, 18:38 ]
Czekam na porady....
[ Dodano: 2012-03-25, 18:39 ]
Czekam na porady....
[ Dodano: 2012-03-26, 02:26 ]
sprawdziłem jeszcze przekaźnik też dobry... kończe dłubanie na dzis bo jestem FATIGE...
oczuje mądrych rad oraz sugesti
- FOSS
- Super Klubowicz
dragonballz10, jeżeli chcesz aby ten temat nie zniknął to swoje pisanie na forum rozpocznij w dziale powitań
<table align="center" width="350" cellpadding="8" border="1" bgcolor="239DFA"><tr><span class="postbody"><td align="center" style="font-size: 11; color: #000000; font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"><b>Zanim dołączysz do klubu A8, p
Pozdrawiam, FOSS
<table align="center" width="350" cellpadding="8" border="1" bgcolor="239DFA"><tr><span class="postbody"><td align="center" style="font-size: 11; color: #000000; font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"><b>Zanim dołączysz do klubu A8, p
Pozdrawiam, FOSS
FOSS motorsport *[/URL] (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
- bombowozista
- Forum Audi A8
Już to przerabiałem i u mnie wypięła się wtyczka przy awaryjnych (raz były kierunki i awaryjne innym razem nie było)
Instrukcje do różnych samochodów: http://chomikuj.pl/bombowozista
tel. 500113075
tel. 500113075
-
- Super Klubowicz
-
- Forum Audi A8
Przepraszam ze urwałem temat ale wyjechałem za granice i nie interesował mnie samochód...
sprawdziłem przycisk od awaryjnych a taakże wsadziłem inny działający i na odwrót, mój sprawdziłem w samochodzie gdzie kierunki sa i niestety alno stety
przycisk działa...
Pisaliście o alarmie cos ze on moze blokowac. Z tego co pamietam gdzies w okolicy NAVI i zmieniarki mam szukac. wystarczy go odpiąc czy jak to wyglada jak modół czy co to??
Niedługo mam przegląd i muszę się sprężyć z czasem...
Z góry dzięki za wskazówki :-)
sprawdziłem przycisk od awaryjnych a taakże wsadziłem inny działający i na odwrót, mój sprawdziłem w samochodzie gdzie kierunki sa i niestety alno stety

Pisaliście o alarmie cos ze on moze blokowac. Z tego co pamietam gdzies w okolicy NAVI i zmieniarki mam szukac. wystarczy go odpiąc czy jak to wyglada jak modół czy co to??
Niedługo mam przegląd i muszę się sprężyć z czasem...
Z góry dzięki za wskazówki :-)