Witam!
Mam problem z kierunkami i światłami awaryjnymi, mianowicie raz są raz ich nie ma...
Czytając poszczególne posty doszedłem do wniosku że może to być kostka przy stacyjce, która z biegiem lat odmawia posłuszeństwa. Sprawdziłem też bezpieczniki i dalej nie wiem co robić....
pomocy....
[D2 98 2.5TDI ] Kierunkowskazy i światła awaryjne
-
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8
Mrugają wszystkie...
[ Dodano: 2012-03-25, 18:38 ]
Nie wiem co robić może ktoś ma schemat jak rozebrać panel aby dostać się do włacznika/wyłacznika awaryjnych z kokpitu, w A6 słyszałem że trzeba czasem przeczyścić styk tego urządzenia i chodzi albo wymiana...
Czekam na porady....
[ Dodano: 2012-03-25, 18:39 ]
Nie wiem co robić może ktoś ma schemat jak rozebrać panel aby dostać się do włacznika/wyłacznika awaryjnych z kokpitu, w A6 słyszałem że trzeba czasem przeczyścić styk tego urządzenia i chodzi albo wymiana...
Czekam na porady....
[ Dodano: 2012-03-26, 02:26 ]
sprawdziłem jeszcze przekaźnik też dobry... kończe dłubanie na dzis bo jestem FATIGE...
oczuje mądrych rad oraz sugesti
[ Dodano: 2012-03-25, 18:38 ]
Czekam na porady....
[ Dodano: 2012-03-25, 18:39 ]
Czekam na porady....
[ Dodano: 2012-03-26, 02:26 ]
sprawdziłem jeszcze przekaźnik też dobry... kończe dłubanie na dzis bo jestem FATIGE...
oczuje mądrych rad oraz sugesti
dragonballz10, jeżeli chcesz aby ten temat nie zniknął to swoje pisanie na forum rozpocznij w dziale powitań
<table align="center" width="350" cellpadding="8" border="1" bgcolor="239DFA"><tr><span class="postbody"><td align="center" style="font-size: 11; color: #000000; font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"><b>Zanim dołączysz do klubu A8, p
Pozdrawiam, FOSS
<table align="center" width="350" cellpadding="8" border="1" bgcolor="239DFA"><tr><span class="postbody"><td align="center" style="font-size: 11; color: #000000; font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"><b>Zanim dołączysz do klubu A8, p
Pozdrawiam, FOSS
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
- bombowozista
- Forum Audi A8
Już to przerabiałem i u mnie wypięła się wtyczka przy awaryjnych (raz były kierunki i awaryjne innym razem nie było)
Instrukcje do różnych samochodów: http://chomikuj.pl/bombowozista
tel. 500113075
tel. 500113075
-
- Super Klubowicz
-
- Forum Audi A8
Przepraszam ze urwałem temat ale wyjechałem za granice i nie interesował mnie samochód...
sprawdziłem przycisk od awaryjnych a taakże wsadziłem inny działający i na odwrót, mój sprawdziłem w samochodzie gdzie kierunki sa i niestety alno stety przycisk działa...
Pisaliście o alarmie cos ze on moze blokowac. Z tego co pamietam gdzies w okolicy NAVI i zmieniarki mam szukac. wystarczy go odpiąc czy jak to wyglada jak modół czy co to??
Niedługo mam przegląd i muszę się sprężyć z czasem...
Z góry dzięki za wskazówki :-)
sprawdziłem przycisk od awaryjnych a taakże wsadziłem inny działający i na odwrót, mój sprawdziłem w samochodzie gdzie kierunki sa i niestety alno stety przycisk działa...
Pisaliście o alarmie cos ze on moze blokowac. Z tego co pamietam gdzies w okolicy NAVI i zmieniarki mam szukac. wystarczy go odpiąc czy jak to wyglada jak modół czy co to??
Niedługo mam przegląd i muszę się sprężyć z czasem...
Z góry dzięki za wskazówki :-)