Nie o to chodzilo mi. Lampy mam regeneracji soczewski odblysniki tez, kupilem d2s nnight breaker unlimited i pytałem czy ktos mial styczność bo strasznie zolto swieca
CO do żarówek miały one zawsze wyraźnie lepsze światło i koszt dobre 100zł więc po żarniku bym oczekiwał tego samego. Jednak...ile masz kandeli w tych żarnikach? I czy to oryginał bo skoro są zólte to albo mają max 4300K albo to zwykła podróba.
Nie przypomne ci marki ale to typ no name. Szukałem na alledrogo jakis zapakowanych po dwie sztuki by nie były z jakiejs zbiorczej puli... 130zł za dwa a barwa 5500 wpada mi w niebieski tylko na granicy światłocienia. Poza tym sa bielutkie.
grzybek86, Nowe fury mają tez nowe lampy. Jak ktos ma nowe czy po regeneracji to musi mieć takie światło. Ja u siebie nie narzekam i na pewno nie wydam juz kasy na ori żarniki skoro te tak doskonale daja radę.
grzybek86, Masz polifta? Jesli tak to masz zapewne plastykowe. W oplu polerka mi pomagała ale na jakis czas tylko lecz omega B FL ma kilka rodzajów lamp i kupiłem tam tanie xenony Fakt że tam było w twej skali 9. Czyściłes lampy od srodka? Duzo kurzu tam sie z czasem zbiera.
Ja tam nie oczczedzam na oswietleniu bo bardzo dużo podrózuje nocami. Soczewki sobie na nowe powymieniałem wraz z palnikami i jesli bym miał wyblakłe plastykowe klosze tez bym szukał nowych. Już tak robiłem w innych autach. Trochę pożyją a co nowe to nowe.
Ale jak kto woli i co potrzebuje...
Hmm no ja wymieniłem wszystko prócz soczewki szklanej ale wyczyscilem ja i chyba tam nic się ie niszczy. A za jeden klosz tysiak to troche dużo spiewaja