[D2 preFL ALL ] podświetlenia nawiewów
a ja mam czerwone całe podświetlenie w aucie , nawet wskazówki , białe lepiej wyglądają ;-)
Ale to moje pierwsze autko tej klasy , w następnym autku to już będę wiedział na co zwracać szczegóły , np w wyposażeniu :mrgreen:
Ale to moje pierwsze autko tej klasy , w następnym autku to już będę wiedział na co zwracać szczegóły , np w wyposażeniu :mrgreen:
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
- bobasgoleniow
- Forum Audi A8
Ja tam 2 imbusów używam
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Ps:
- pioter
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1998
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Automat
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Imię: Piotr
Te boczne kratki są przykręcone od dołu , musisz imbusem je odkręcić . Boczna prawa ta dolna jest mocowana pod schowkiem na jedną śrubkę musisz go opuścić/zdemontować. Po wyjęciu kratki tej dolnej masz dostęp do śruby mocującej kratkę wyższą/górną z prawej strony. Z lewej strony podchodzisz do tematu podobnie tyle że zamiast schowka demontujesz półkę pod kierownicą.
ex : A8 D2 95r 4.2
A8 D3 03 4.2
A8 D4 12 4.2TDI
A8 D3 03 4.2
A8 D4 12 4.2TDI
riki76 pisze:Jak wyciągnąć kratkę nawiewu środkową na rysunku nr 8, patrzyłem czy w środku jakaś śrubka jest ale nic tam nie widze...
[url=http://images35.fotosik.pl/1081/be908e569d4d58f9m.jpg]Obrazek[/URL]
przeczytałem środkową i nie patrzyłem podobnie jak drugi kolega na rysunekriki76 pisze::shock: :shock: przypominam że chodzi mi o kratki nawiewów bocznych przy drzwiach na rysunku powyżej zaznaczone więc nie wiem po co do tego mam wyciągać radio
8semka to jezeli dobrze pamietam to otwierasz schowek odkrecasz dolną i bedzie widac sruby do dolnej
Proszę nie pisać z pytaniami technicznymi na PW - tylko na forum.
wyPAD 2020
wyPAD 2020
Szacunek dla kolegi Pioter :mrgreen: , już po operacji, faktycznie aby dobrać się do tych kratek trzeba od kierowcy odkręcić półkę, potem 3 x śrubki kratki dolnej, jak ją wyciągniemy przez otwór mamy dostęp do śrubki szt.1 kratki środkowej, ta na samej górze pod szybą jest na wcisk (u mnie ta podświetlania nie ma). Teraz wszystko ładnie świeci.
Panowie odswieżam temat, gdzie są te żaróweczki od których rozchodzi sie światło swiatłowodami?? Ponieważ rozebrałem kratki ale tam jest tylko światłowód a nie wiem gdzie szukać zródła światła..
pozdrawiam czekam na szybką podpowiedz:)
pozdrawiam czekam na szybką podpowiedz:)
Audi Ojczyzno moja, tyś jest jak zdrowie, ile Cie trzeba cenić ten tylko się dowie kto Cię stracił...