![]() |
![]() |
![]() |
[D2 preFL ALL ] żarówki HB3 OSRAM cool blue intense
-
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D2
- Rocznik: 2001
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Imię: Bartek
[D2 preFL ALL ] żarówki HB3 OSRAM cool blue intense
Witam Koledzy. Co sądzicie o tych żarówkach?Zamierzam zmienić bo te to słabo świecą:)
Ostatnio zmieniony 03 gru 2013, 20:50 przez bartez83, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Super Klubowicz
- dice111
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1996
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Imię: AHC by MTM
Jedyne zarowki Philipsa, ktore maja barwe jak ksenon 4300k to Crystal Vision Ultra, ktore w PL (nie maja homologacji EU) nie sa dostepne a jesli juz to w wiekszosci podroby.
Pomalu mozna sie interesowac zarowkami led, teraz np cree, ktore parametrami zaczynaja juz byc zblizone, ale jak na razie czesciej wykorzystywane jako postoj lub DRL.
Pomalu mozna sie interesowac zarowkami led, teraz np cree, ktore parametrami zaczynaja juz byc zblizone, ale jak na razie czesciej wykorzystywane jako postoj lub DRL.
Black Cars Matters
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Na przykładzie xenon plusa czyli bi xenonu to: xenon jest na mijania i na drogowych z tym, że na drogowych przestawia się na xenonie przesłona i dodatkowo zapala się żarówka H7 (wspomaga xenon). Mowa oczywiście o po lifcie, jak to wygląda w przed liftem tego nie wiem :-?
W przypadku HB3 to na alle znalazłem http://allegro.pl/zestaw-h3-hb3-h4-hb4- ... 71305.html Są one bez przesłony i powinno to pasować. Ponad rok czasu miałem podobny zestaw hid slim H4 bixenon w starym MB190 z palnikami 4300k tylko płaciłem za to prawie 3x więcej i działało jak wściekłe. Zero zakłóceń jak i innych problemów. Założyłem i zapomniałem. Nikt mi nie migał z naprzeciwka a widoczność wzorowa. Pomimo paru kontroli nic nie mieli do lamp (trzeba dobrze pochować przetwornice
)
W przypadku HB3 to na alle znalazłem http://allegro.pl/zestaw-h3-hb3-h4-hb4- ... 71305.html Są one bez przesłony i powinno to pasować. Ponad rok czasu miałem podobny zestaw hid slim H4 bixenon w starym MB190 z palnikami 4300k tylko płaciłem za to prawie 3x więcej i działało jak wściekłe. Zero zakłóceń jak i innych problemów. Założyłem i zapomniałem. Nikt mi nie migał z naprzeciwka a widoczność wzorowa. Pomimo paru kontroli nic nie mieli do lamp (trzeba dobrze pochować przetwornice