[D4 10 4.2TDI ] Nie działa panel sterowania MMI
[D4 10 4.2TDI ] Nie działa panel sterowania MMI
Hej, nie działa panel sterowania MMI. Działał normalnie, zgasiłem, odpaliłem ponownie i coś się jakby zawiesiło... Nie działa panel dotykowy, główny przycisk od MMI nie reaguje jak wszystkie wokoło, navi itp. Jedyne co działa na tym panelu to przycisk włączania radio i pod nim przewijanie stacji. Reszta martwa. Na wyświetlaczu jak włączam wsteczny kamera działa, pokazuje również wszystkie dane z panelu sterowania klimatyzacją czy fotelami. Włączam D i jest ekran jak w zepsutym Atari. Podłaczony komputer nie widzi błędu... Proszę o pomoc lub sugestie... Pozdrawiam Piotrek
Dzięki Panowie za odpowiedzi. Komiczna sytauacja, komputer nie wykazał żadnego błędu i już myślałem o wymianie całego panelu (na Allegro chodzą po około 500pln, więc tragedii nie ma). Zadzwoniłem do gościa a on mi poradził sprawdzenie wszystkich przycisków czy ,,odklikują''. Wsiadłem do auta, odpaliłem i na razie wszystko chodzi ok. Czyli wychodzi na to, że skleiło mi jakiś przycisk i przez noc odbił...? Jabcy coś się dalej działo dam znać, na razie temat zamykam. Pozdrawiam