[D4 3.0 TDI] Parujące lampy przednie MATRIX
[D4 3.0 TDI] Parujące lampy przednie MATRIX
Mam pytanie, stoję przed zakupem A8 D4 2014 rok. Przy oględzinach w deszczowy dzień zauważyłem że w samochodzie lekko parują w Matrixach lewa i prawa lampa. Para była w dolnej części lampy lewej i prawej wzdłuż dolnej krawędzi ? Czy to jakaś wada tych konkretnie lamp czy tak po prostu mają te lampy. Przejmować się tym czy niekoniecznie ? Prośba o pradę
Re: [D4 3.0 TDI] Parujące lampy przednie MATRIX
2014 rok też tak mam , dlatego niunie trzymam w garaży ogrzewanym ..........tomaug pisze:Mam pytanie, stoję przed zakupem A8 D4 2014 rok. Przy oględzinach w deszczowy dzień zauważyłem że w samochodzie lekko parują w Matrixach lewa i prawa lampa. Para była w dolnej części lampy lewej i prawej wzdłuż dolnej krawędzi ? Czy to jakaś wada tych konkretnie lamp czy tak po prostu mają te lampy. Przejmować się tym czy niekoniecznie ? Prośba o pradę
Re: [D4 3.0 TDI] Parujące lampy przednie MATRIX
w garażu wygląda ładnie, gorzej jak tydzień jesteś na urlopie zimą i padało... ( ale słońce 5 dnia pobytu zrobiło swojeBeretti pisze:2014 rok też tak mam , dlatego niunie trzymam w garaży ogrzewanym ..........tomaug pisze:Mam pytanie, stoję przed zakupem A8 D4 2014 rok. Przy oględzinach w deszczowy dzień zauważyłem że w samochodzie lekko parują w Matrixach lewa i prawa lampa. Para była w dolnej części lampy lewej i prawej wzdłuż dolnej krawędzi ? Czy to jakaś wada tych konkretnie lamp czy tak po prostu mają te lampy. Przejmować się tym czy niekoniecznie ? Prośba o pradę