części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[D4 3.0 TDI] Parujące lampy przednie MATRIX

tomaug
Forum Audi A8
Forum Audi A8

[D4 3.0 TDI] Parujące lampy przednie MATRIX

Post autor: tomaug » 22 lut 2019, 09:42

Mam pytanie, stoję przed zakupem A8 D4 2014 rok. Przy oględzinach w deszczowy dzień zauważyłem że w samochodzie lekko parują w Matrixach lewa i prawa lampa. Para była w dolnej części lampy lewej i prawej wzdłuż dolnej krawędzi ? Czy to jakaś wada tych konkretnie lamp czy tak po prostu mają te lampy. Przejmować się tym czy niekoniecznie ? Prośba o pradę

Awatar użytkownika
Beretti
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Re: [D4 3.0 TDI] Parujące lampy przednie MATRIX

Post autor: Beretti » 22 lut 2019, 12:50

tomaug pisze:Mam pytanie, stoję przed zakupem A8 D4 2014 rok. Przy oględzinach w deszczowy dzień zauważyłem że w samochodzie lekko parują w Matrixach lewa i prawa lampa. Para była w dolnej części lampy lewej i prawej wzdłuż dolnej krawędzi ? Czy to jakaś wada tych konkretnie lamp czy tak po prostu mają te lampy. Przejmować się tym czy niekoniecznie ? Prośba o pradę
2014 rok też tak mam , dlatego niunie trzymam w garaży ogrzewanym <brawo> <brawo> <brawo> ..........

walus30

Re: [D4 3.0 TDI] Parujące lampy przednie MATRIX

Post autor: walus30 » 22 lut 2019, 14:12

Beretti pisze:
tomaug pisze:Mam pytanie, stoję przed zakupem A8 D4 2014 rok. Przy oględzinach w deszczowy dzień zauważyłem że w samochodzie lekko parują w Matrixach lewa i prawa lampa. Para była w dolnej części lampy lewej i prawej wzdłuż dolnej krawędzi ? Czy to jakaś wada tych konkretnie lamp czy tak po prostu mają te lampy. Przejmować się tym czy niekoniecznie ? Prośba o pradę
2014 rok też tak mam , dlatego niunie trzymam w garaży ogrzewanym <brawo> <brawo> <brawo> ..........
w garażu wygląda ładnie, gorzej jak tydzień jesteś na urlopie zimą i padało... :P ( ale słońce 5 dnia pobytu zrobiło swoje :)

tomaug
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: tomaug » 22 lut 2019, 16:53

Masakra, samochód za tyle pieniędzy i nie mogą uszczelnić lamp. W Klasie S też jest ten problem, tylko tam wymieniają na nowe lampy.

ODPOWIEDZ

Wróć do „A8 D4 (2009 - 2017)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl