Witam, chciałem zapytać kolegów o namiar na jakiś serwis który wygrałby mi nowy soft do auta.
Rozumiem ze takie oprogramowanie nowe ma wpływ na działanie silnika jak i elektryki?
Czy jest możliwe uzyskanie dzialanie kierunkowskazów jak w nowszych audi czyli ze nie świecą całe od razu tylko „liniowo”.
PS. Czy jak podam tu VIN ktoś mógłby podpowiedzieć mi czy warto wgrać u mnie nowy soft?
PS2. Kolego Pablo czytałem troszkę na Twój temat i nie chce korzystać z Twoich usług.
[S8 D4 13 ] Nowy soft
Ja miałem w serwisie Audi wgrany nowy soft.Zadzwoń do serwisu i zapytaj- z tego co pamiętam to ja za to nie płaciłem i w ramach akcji serwisowej wgrali mi to przy okazji wymiany świec.luki3000 pisze:Witam, chciałem zapytać kolegów o namiar na jakiś serwis który wygrałby mi nowy soft do auta.
Rozumiem ze takie oprogramowanie nowe ma wpływ na działanie silnika jak i elektryki?
Dzwoniłem do ASO Wrocław i mi powiedzieli, że mogą mapę wgrać za 1221 zł, a aktualizacją softu silnika, skrzyni się nie zajmują.
Instalują tylko "zestawy naprawcze"
Zbyli mnie krótko mówiąc bo zanim się o tym dowiedziałem ślęczałem 30 min na słuchawce i mnie przełączali w kółko tylko....
Zależy mi na tym sofcie bo chce zrobić chip na 610 km ale zanim to zrobię wszystko chce żeby było "świeże" w aucie.
Instalują tylko "zestawy naprawcze"
Zbyli mnie krótko mówiąc bo zanim się o tym dowiedziałem ślęczałem 30 min na słuchawce i mnie przełączali w kółko tylko....
Zależy mi na tym sofcie bo chce zrobić chip na 610 km ale zanim to zrobię wszystko chce żeby było "świeże" w aucie.