Witam. Z góry przepraszam, za małą ilość zdjęć i ich jakość ale deszcz padał i była noc wiec nie było wyjścia. Moje pytanie brzmi, czy te felgi są rzeczywiście montowane w A8 D4? Ich rozmiar to 19 cali. Mam okazje je kupić i nie wiem czy warto . Napisane na nich "Made in Germany" wiec to mnie troche przekonuje. Stan oceniam na b.dobry (maja 3 lata, wiec nie są jak nowe ) i bez opon wiec tu trzeba doliczyć minimum 1000 zł (nie mówie o nowych Continentalach, czy tam Michelin bo moim zdaniem to strata kasy). Co o nich sądzicie? Póki co to koła są zamontowane na A8 D2 i prezentuje się naprawde pięknie. Jeśli je kupie i autko straci dużo na komforcie (bo na tym bardzo mi zależy) to moge je sprzedać.
.
[D2 97 4.2PB/LPG ] Felgi 19 cali z D4
[D2 97 4.2PB/LPG ] Felgi 19 cali z D4
Ostatnio zmieniony 04 sty 2015, 16:17 przez pawelbtw, łącznie zmieniany 2 razy.
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Ma nr fabryczne na wewnętrznej części lub piaście? Ile sztuk 4 czy 5? Do D2 guma na 19" to 255/40 i powinno być ok. Odnośnie ceny to nie mam pojęcia gdyż ja ceny łykam jak pelikan :-D Jeśli faktycznie są 3 letnie i stanie b.dobrym bez skaz to myślę, że warto.
Ostatnio zmieniony 04 sty 2015, 17:27 przez krzychu22.p1i, łącznie zmieniany 1 raz.
Sztuk 4, a jedyne opony jakie do nich dołącza to takie na ktorych można pojeździć przez miesiąc aby wszyscy zobaczyli jak pięknie auto wygląda, a potem do śmieci Czy ma nr fabryczny to muszę podjechać i zobaczyć , bo jeszcze ich nie kupiłem. Pamiętam tylko, jak rok temu je oglądałem to zwróciłem pierwsze co uwage na "Made in" . Jak kupie, to porobie zdjęcia i dodam jak prezentują się na D2