[D2 ALL ] 18 cali na zime
przepraszam za zamęt ale dopiero zauważyłem...te opony są z 2010r. W Austrii po dwóch latach nie można sprzedać opony jako nowej. nie wiem czy w ogóle ktoś jeszcze ma na magazynie opony 12 letnie. Przepraszam wszystkich za pomyłkę ale każdemu może się zdarzyć :oops: zresztą nigdy bym nie kupił takich opon
- Mucholejkolator
- Super Klubowicz
Już się chciałem zbulwersować, że oferujesz koledze opony z rocznika 2000 ale... ufffffff, okazało się że to literówka i rocznik jest 2010 :lol:damian317 pisze:przepraszam za zamęt ale dopiero zauważyłem...te opony są z 2010r...
A skoro z rocznika 2010 to komplet 4 gum w cenie jednej nowej to już całkiem ciekawa propozycja ;-)
A jak wygląda temat z papierami?... faktura... gwarancja??... pytam bo jak masz takie propozycje to może jednak na lato oprócz swoich 20-tek na codzień zafunduję sobie jakieś odjechane zlotowe 22-ki :-o
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
Ja kupiłem fajne zimówki i jestem zadowolony.FOSS pisze:Już się chciałem zbulwersować, że oferujesz koledze opony z rocznika 2000 ale... ufffffff, okazało się że to literówka i rocznik jest 2010 :lol:damian317 pisze:przepraszam za zamęt ale dopiero zauważyłem...te opony są z 2010r...
A skoro z rocznika 2010 to komplet 4 gum w cenie jednej nowej to już całkiem ciekawa propozycja ;-)
A jak wygląda temat z papierami?... faktura... gwarancja??... pytam bo jak masz takie propozycje to może jednak na lato oprócz swoich 20-tek na codzień zafunduję sobie jakieś odjechane zlotowe 22-ki :-o
To nie reklama ale polecam oponki i felgi od Mr. FOSS ;-)
Panowie chcę kupić felgi na zimę do swojej D2 i co możecie polecić? Tak żeby nie wyszły jakieś wżery po zimie na felgach?
Myślałem o tych:
http://allegro.pl/audi-vw-7-5jx18-et-40 ... 45031.html
albo o 18 z S8 (łopaty), co Wy na to?
Myślałem o tych:
http://allegro.pl/audi-vw-7-5jx18-et-40 ... 45031.html
albo o 18 z S8 (łopaty), co Wy na to?