[D2 ALL ] Felga 10,5J ET40
[D2 ALL ] Felga 10,5J ET40
Siemano ludzie, pytanie dla tych co jezdza na takim kole albo znaja kogos, kto zna kogos, kto ma znajomego ktory na takiej jezdzi
Chodz mi konretnie o zdjecia takiego kola na D2 nie wazne czy polift czy przedlift Chcialbym widziec ile to kolo wystaje poza blotniki, jesli ktos ma jakies dane to prosze mi tutaj zapodawac bo slinie sie na pewne kolo
Stary wyga a taaakie błędy.
Chodz mi konretnie o zdjecia takiego kola na D2 nie wazne czy polift czy przedlift Chcialbym widziec ile to kolo wystaje poza blotniki, jesli ktos ma jakies dane to prosze mi tutaj zapodawac bo slinie sie na pewne kolo
Stary wyga a taaakie błędy.
Ostatnio zmieniony 18 paź 2015, 19:48 przez robertas, łącznie zmieniany 1 raz.
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Tzn to mi zbytnio nic nie da Ernesto... Nie zrzucaj kol specjalnie zeby sprawdzic to ET, nie warto
Kurde chyba bede musial zaryzykowac... Czekam tylko jeszcze na info od Janka, moze on cos pomoze Z pierwszych pomiarow no felga bedzie wystawac z 5mm jak drut... no zobaczymy jak to wyjdzie...
Aha esa dostalem, ale z roboty wrocilem pozno i nie chcialem odpisywac zeby kogos nie obudzic Nr oczywiscie zapisany
Kurde chyba bede musial zaryzykowac... Czekam tylko jeszcze na info od Janka, moze on cos pomoze Z pierwszych pomiarow no felga bedzie wystawac z 5mm jak drut... no zobaczymy jak to wyjdzie...
Aha esa dostalem, ale z roboty wrocilem pozno i nie chcialem odpisywac zeby kogos nie obudzic Nr oczywiscie zapisany
Jeśli wystają to poco jeszcze dystanse dokładasz?
Vice Mistrz Polski Sezon 2010 - 146dB CarAudio
http://www.pisi.pl/a8podpis.jpg
http://www.pisi.pl/a8podpis.jpg
wystają na nieopuszczonym samochodzie bo opony jeszcze nie przyszły , ale myślę że na opuszczonym będą lekko wystawać a dystanse jedynie po to , aby nie ocierało o zwrotnice/ zacisk . opony będzie lekki naciąg bo 255/35/20 na 10cali. Chcę , żeby to było w miarę spasowane dzięki obniżonemu zawieszeniu .