[ALL] Opony zimowe - jaki rozmiar?
dracus6662 masz jakieś dokładniejsze info odnośnie kary 400euro za brak zimówek w niemczech? , z tego co widzę to jest kara 40euro,chyba że się coś pozmieniało i masz świeższe infodracus6662 pisze: daje sobie siana z nimi bo w NL nie ma obowiązku zimówki ale juz w niemcowni tak wizja lawety i 400e za smignięcie na letnich nie bardzo mi się podoba
- dracus6662
- Super Klubowicz
no tak dokladnie te zero gdzieś ise doklikało ehh ale wsytuacji podbramkowej i twojej lub nie twojej winy czego nikomu nie zycze będzie w plecy ten kto zimówek nie ma!! a ubezpieczalnia sie wypnie i jak trafi na mesia a8 czy bmw to nie wiem czy w 40000 e sie zmiesci
w Pl od 21 listopada obowiązują zimówki a w De to nie wiem od kiedy ale chyba podobnie
jordan elegancki felunek zakupiłeś na zimkę
w Pl od 21 listopada obowiązują zimówki a w De to nie wiem od kiedy ale chyba podobnie
jordan elegancki felunek zakupiłeś na zimkę
Tiptronik wymiana oleju Audi
[URL=https://a6klub.pl/car-audio-c5/zmiana-z ... htmlZmiana z Symphony II na NAVIGATION PLUS A6 C5.[/URL]
[URL=https://a6klub.pl/car-audio-c5/zmiana-z ... htmlZmiana z Symphony II na NAVIGATION PLUS A6 C5.[/URL]
No ile razy pisać że nie obowiązują,nie ma żadnej sztywnej daty czy godziny aledracus6662 pisze:w Pl od 21 listopada obowiązują zimówki a w De to nie wiem od kiedy ale chyba podobnie
dracus6662 pisze: wsytuacji podbramkowej i twojej lub nie twojej winy czego nikomu nie zycze będzie w plecy ten kto zimówek nie ma!! a ubezpieczalnia sie wypnie i jak trafi na mesia a8 czy bmw to nie wiem czy w 40000 e sie zmiesci
Panowie jakie najszersze opony wejdą na słoneczka 19 ori do a8 d3
mam obecnie 235 szerokości 40 profilu 19" i jest biednie jak dla mnie za wąskie sa te oponki
255/35/r19 będą oki? + myślę tez nad : dystans 20mm przód 20mm tył
i czy takie dystanse podejdą pod felgi s line (ori ET) albo s8(ori ET) na lato ? do opon 265-275
nie chce kupować 2 kpl dystansów bo trochę kosztują chciałbym miec i na lato i na zime przykręcane HR
mam obecnie 235 szerokości 40 profilu 19" i jest biednie jak dla mnie za wąskie sa te oponki
255/35/r19 będą oki? + myślę tez nad : dystans 20mm przód 20mm tył
i czy takie dystanse podejdą pod felgi s line (ori ET) albo s8(ori ET) na lato ? do opon 265-275
nie chce kupować 2 kpl dystansów bo trochę kosztują chciałbym miec i na lato i na zime przykręcane HR