[inne ] Fiat Bravo instalacja LPG
[inne ] Fiat Bravo instalacja LPG
Nie bardzo wiedziałem gdzie taki temat wrzucić. Jak złe miejsce to trzeba by to przenieść.
ZNajomy ma auto Fiat Bravo 2008 1.4 turbo 120KM.
Zaproponowano mu takie podzespoły do LPG.
Preferowany przez nas sterownik to Tech 224 (Lpgtech) zaś wtryskiwacze Barracudy
Reduktor ACR01 / 02 ? / Shark 1200 / Tur
Co sądzicie o tym, może ktoś podpowie coś lepszego - wszelki sugestie chętnie przeczytam.
ZNajomy ma auto Fiat Bravo 2008 1.4 turbo 120KM.
Zaproponowano mu takie podzespoły do LPG.
Preferowany przez nas sterownik to Tech 224 (Lpgtech) zaś wtryskiwacze Barracudy
Reduktor ACR01 / 02 ? / Shark 1200 / Tur
Co sądzicie o tym, może ktoś podpowie coś lepszego - wszelki sugestie chętnie przeczytam.
Ostatnio zmieniony 06 lut 2015, 14:39 przez Ara$, łącznie zmieniany 1 raz.
Ale ma byc tanio czy dobrze, czy cos po srodku? Zestaw jest wlasnie taki po srodku. Wtryski polskie całkiem przyzwoite, reduktor to sugeruje ten AC R01 bo on do 250 koni jest a taki fiat przy turbo chwilowe zapotrzebowania mocne bedzie mial wiec nie jest zle. Tech jako sterownia też jest zupelnie przyzwoity. Jak instalatorzy to dobrze zaloza i dobrze wystroja to powinno smigac.
Pozdrawiam Bugi
"Diesel jest jak cymbałki dla przedszkolaków. Zaczynasz grać melodię i nagle brakuje Ci skali"
"Diesel jest jak cymbałki dla przedszkolaków. Zaczynasz grać melodię i nagle brakuje Ci skali"
Każdy zestaw będzie ok
odpowiednio dobrany
ja np preferuję agisa ale inny monter może się krzywić
bo powie że to be bo nie umie tego ustawić a na siłę kogoś zmuszać i aby uczył się na tym sterowniku to ...
lpp tech odradzam dlatego że odkąd stag im wprowadził blokady programowe dzieją się cuda
Brał bym stag jednak którego nie lubię ale pewnie ten sterownik każdy ogarnia bo tego sporo .
reduktor 120 koni to byle co da radę
odradzam produkt ac bo sam mam to gówno tylko tanie było
wtryski jeśli lubisz i masz kasę to tylko http://www.drypa.pl/produkt1403_WTRYSKI ... y_typ.html
odpowiednio dobrany
ja np preferuję agisa ale inny monter może się krzywić
bo powie że to be bo nie umie tego ustawić a na siłę kogoś zmuszać i aby uczył się na tym sterowniku to ...
lpp tech odradzam dlatego że odkąd stag im wprowadził blokady programowe dzieją się cuda
Brał bym stag jednak którego nie lubię ale pewnie ten sterownik każdy ogarnia bo tego sporo .
reduktor 120 koni to byle co da radę
odradzam produkt ac bo sam mam to gówno tylko tanie było
wtryski jeśli lubisz i masz kasę to tylko http://www.drypa.pl/produkt1403_WTRYSKI ... y_typ.html