[D2 96 ] Zegarek - ustawienia
-
- Forum Audi A8
[D2 96 ] Zegarek - ustawienia
Jeszcze raz witam wszystkich.
Mam następujący problem: nie wiem jak ustawić zegarek :oops: . Jest to moje pierwsze audi, wcześniej miałem tylko bmw i hmm tam nie miałem takiego problemu.
Mam następujący problem: nie wiem jak ustawić zegarek :oops: . Jest to moje pierwsze audi, wcześniej miałem tylko bmw i hmm tam nie miałem takiego problemu.
Ostatnio zmieniony 22 paź 2012, 01:44 przez Barney Ross, łącznie zmieniany 1 raz.
Musisz wcisnąć oba przyciski od ustawiania zegarka na raz i przytrzymaj kilka sek aż zacznie migać zegarek, następnie ustawiasz godzinę i minuty i teraz ... nie pamiętam ponieważ robię to odruchowo :-P albo tak zostawiasz i samo sobie przejdzie w stan wyświetlania albo musisz znowu tak przytrzymać abo ale raczej to pierwsze ;-)
powodzenia
powodzenia
U mnie jest tak samo. Sam ustawia godziny przechodząc z czasu letniego na zimowy i odwrotnie. Z tego co wyczytałem w instrukcji obsługi to jest on połączony za pomocą GPS i satelity z jakimś zegarem wzorcowym (wieża wzorcowa czasu) na terenie Niemiec (nie pamiętam nazwy miasta) i sam się aktualizuje oraz wprowadza korekty czasu co powoduje że nie ma konieczności ręcznego przestawiania.
-
- Forum Audi A8