[D2 97 3.7PB ] Tłumik końcowy
[D2 97 3.7PB ] Tłumik końcowy
Czy ja jestem taki niezaradny czy kupno nowego tlumika (seryjny, nic sportowego) do A8 graniczy z cudem?? Z uzywek jest bardzo maly wybor i watpliwej jakosci, a musze na juz wymienic ten tlumik bo mam jakis pseudo sportowy ktory w ogole wizualnie nie pasuje do tego auta, a do tego zachaczylem nim dzisiaj o wysoki kraweznik i sie wykrzywil wiec jest pretekst do wymiany
Znalazlem cos takiego, tylko czy oplaca sie wsadzac takiego dziadka do auta?
Juz nie wspominajac o tych koncowkach
TŁUMIK KOŃCOWY
Znalazlem cos takiego, tylko czy oplaca sie wsadzac takiego dziadka do auta?
Juz nie wspominajac o tych koncowkach
TŁUMIK KOŃCOWY
Ostatnio zmieniony 01 sie 2013, 00:48 przez Th0mekk, łącznie zmieniany 2 razy.
Moim zdaniem wszystkie oprócz tego drugiego http://allegro.pl/audi-a8...3404901085.html nadają się już tylko na złom.Popytaj na forum może ktoś z chłopaków ma coś na zbycie.
Obudowa wyglada najlepiej ale jakis pognieciony jest.Marecki pisze:Moim zdaniem wszystkie oprócz tego drugiego http://allegro.pl/audi-a8...3404901085.html nadają się już tylko na złom.Popytaj na forum może ktoś z chłopaków ma coś na zbycie.
Szukalem w ogloszeniach na forum, nikt nie ma, a co dzialu "kupie" nie mam uprawnien.
Chyba zaryzykuje i kupie z allegro bo tak bedzie najszybciej.
Chłopie, jest tego całkiem sporo tylko troszkę chęci musisz w to włożyć.Th0mekk pisze:Tak zrobie, a poki co to jednak pojade wyprostowac ten tlumik, ktory mam na aucie i wymienic rury, ktore pekly przy uderzeniu o kraweznik bo jak widze poszukiwanie oryginalnego tlumika to nie taka szybka sprawa
Podane przeze mnie aukcje były tylko przykładowe i wyszukane na szybko.
Poszukaj kogoś kto oferuje na Śląsku D2 na części i podjedź, bo z takim nastawieniem to chyba oczekujesz chętnych, którzy się ustawią pod domem z tłumikami.
BiLu pisze: Chłopie, jest tego całkiem sporo tylko troszkę chęci musisz w to włożyć.
Podane przeze mnie aukcje były tylko przykładowe i wyszukane na szybko.
Poszukaj kogoś kto oferuje na Śląsku D2 na części i podjedź, bo z takim nastawieniem to chyba oczekujesz chętnych, którzy się ustawią pod domem z tłumikami.
Najpierw szukalem samych tlumikow, przejrzalem wszystkie z allegro, pozniej szukalem rozbitych aut, na slasku sa tylko dwa (sprzedaja tylko w calosci na czesci), dzwonilem do innego kolesia to nie chcialo mu sie zdejmowac tlumika bo to... za tania czesc, przeciez ja sie nie bede prosil zeby ktos cos sprzedal
Na slasku jest ciezko z czesciami do A8, a jak juz jest sporo to blacharka itp.
No nic, poszukam z tego co jest bo nie mam czasu na dzwonienie i proszenie sie o zdjecie tlumika z auta do sprzedazy.
---------------------------------------
Kupilem na allegro, w poniedzialek sie przekonam co to za szrot przyjdzie