[D4 ALL ] Instrukcja obslugi
[D4 ALL ] Instrukcja obslugi
Witam szanowne grono . czy znajde na forum instrukcje obslugi do a8 d4 ? Auto z DE i nie ma po Polsku
Ostatnio zmieniony 28 kwie 2015, 23:33 przez Joker, łącznie zmieniany 2 razy.
LIFE IS GAME
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Witam.
Ksiazke mam po angielsku.
Razem z samochodem dostalem tez plytke do obslugi samochodu(MMI). Ale jeszcze jej nie wkladalem nawet.
Moge sprawdzic dzisiaj czy jak plytke sie wlozy do samochodu to czy tez mozna przegladac ja po polsku - mamy jezyki do wyboru.
W MMI mamy polski wiec moze na plytce sa rozne jezyki do instrukcji obslugi samochodu.
EDit.
Plytke wlozylem do samochodu i mi sie wgrala na dysk.
Tez mam tylko po angielsku. Nie widzialem mozliwosci zmienienia.
Wyglada na to ze plytka ma jeden jezyk i jak chcesz po polsku to musisz szukac z polskim.
Ksiazke mam po angielsku.
Razem z samochodem dostalem tez plytke do obslugi samochodu(MMI). Ale jeszcze jej nie wkladalem nawet.
Moge sprawdzic dzisiaj czy jak plytke sie wlozy do samochodu to czy tez mozna przegladac ja po polsku - mamy jezyki do wyboru.
W MMI mamy polski wiec moze na plytce sa rozne jezyki do instrukcji obslugi samochodu.
EDit.
Plytke wlozylem do samochodu i mi sie wgrala na dysk.
Tez mam tylko po angielsku. Nie widzialem mozliwosci zmienienia.
Wyglada na to ze plytka ma jeden jezyk i jak chcesz po polsku to musisz szukac z polskim.
Po długich poszukiwaniach w końcu udało mi się znaleźć polską instrukcję A8 w formacie PDF - https://klubaudi.pl/topic/2341-instrukc ... udi-a8-d4/
Mam nadzieję, że Wam się przyda, tak jak mi
Mam nadzieję, że Wam się przyda, tak jak mi
Instrukcję obsługi do D4 można uzyskać całkowicie za darmo zakładając konto na:
http://www.audi.com/en/myaudi.html
Po zalogowaniu podajemy numer vin naszego auta i mamy już dostęp do instrukcji.
http://www.audi.com/en/myaudi.html
Po zalogowaniu podajemy numer vin naszego auta i mamy już dostęp do instrukcji.
a8holik dziękuję i oczywiście przydała się.
Ot tak szukam tu i tam i znalazłem stronę z instrukcjami online. Na samym dole w naszym języku.
instrukcja obsługi A8
Ot tak szukam tu i tam i znalazłem stronę z instrukcjami online. Na samym dole w naszym języku.
instrukcja obsługi A8
generalnie staram sie nie komentowac takiego czegos ale...krzychu22.p1i pisze:Jak kupisz i zeskanujesz to będziesz miał w PDF.Joker pisze:chodzi mi o cos w pliku w pdf ie np
Jak masz płytę z instrukcją to powinno być albo zapytaj w ASO, tam na pewno będą mieć w wersji papierowej jak i pożądanej przez Ciebie elektronicznej..
kolego krzychu22 , twoj komentarz jest na zenujacym poziomie. Kolega klubowicz poszukuje czegos, wchodzi na forum szukajac pomocy i co dostaje? Odpowiedz na poziomie spod budki z piwem. Jesli kolega nie ma nic do powiedzenia w temacie, to nie widze sensu trollowac i nabijac sobie licznik postow, tym bardziej, ze masz pod swoim loginem status jaki masz.
a8holik, dzieki za linka do instrukcji po Polsku.
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz