![]() |
![]() |
![]() |
[A8 D2] Niewłasciwie dziala nawigacja klark 50.2 gubi sygnał
-
- Forum Audi A8
[A8 D2] Niewłasciwie dziala nawigacja klark 50.2 gubi sygnał
Witam ! Mam nawi Klark 50.2 po wsadzeniu do audicy gubi sygnal, co zrobic ? jak ja ustawic ?
Ostatnio zmieniony 23 lis 2010, 00:41 przez MarcinGdańsk, łącznie zmieniany 1 raz.
Marcin Gdańsk
marcinmiel77@wp.pl
marcinmiel77@wp.pl
-
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2006
- Silnik: V8 4.2 TDI
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Imię: maciu
- FOSS
- Super Klubowicz
Ze dwa lata temu miałem palmofona HP6919 i w moim A8 tak samo gubił sygnal GPS :-?
Aktualnie mam palmofona HTC HD2 i działa jak ta lala bez żadnej anteny zewnętrznej...
tak samo w A8 jak i w S8 :lol:
Niestety urządzenia z wbudowanym GPS-em często nie mają wyjścia po kablu na antenę zewnętrzną - rozwiązaniem jest antena GPS bezprzewodowa łącząca się z nawigacją po bluetooth'ie (położona na tylnej półce działa bez zarzutu).
Właściwie to mam taką antenkę na sprzedaż - wysoki model firmy Pentagram... kupiłem do HP'ka ale niedługo później zmieniłem navi na HTC i nagle okazała się zupełnie niepotrzebna.
Jeżeli nie chcesz kombinować z anteną zewnętrzną to niechybnie czeka Cię wymiana navi ;-)
Aktualnie mam palmofona HTC HD2 i działa jak ta lala bez żadnej anteny zewnętrznej...
tak samo w A8 jak i w S8 :lol:
Niestety urządzenia z wbudowanym GPS-em często nie mają wyjścia po kablu na antenę zewnętrzną - rozwiązaniem jest antena GPS bezprzewodowa łącząca się z nawigacją po bluetooth'ie (położona na tylnej półce działa bez zarzutu).
Właściwie to mam taką antenkę na sprzedaż - wysoki model firmy Pentagram... kupiłem do HP'ka ale niedługo później zmieniłem navi na HTC i nagle okazała się zupełnie niepotrzebna.
Jeżeli nie chcesz kombinować z anteną zewnętrzną to niechybnie czeka Cię wymiana navi ;-)
FOSS motorsport *[/URL] (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-