Wygląda pięknie i pasuje do auta Chyba zapiszę na listę zakupów. Pasowała idealnie czy przerabiałeś coś ?Przemek21 pisze:kierownica jest od rs6 z 2003 roku obszyta przez carsdream
CAR Audio - robil ktos w S8 D2??
Ale patrzyłem długo i jest więcej na +.
Teraz szczegółowo- bagażnik cacunio jak już pisałem. Tam jest profi. Te drzwi no ujda w tłumie-myślałem że bedzie gorzej
Niestety najbardziej razi mnie to alu coś na pedałach to już tuning made in tesco i nie ma nic ze sprzętem związanego. <lipa>
A te na słupkach niestety tez mi nie przypadają w gust.
Kierownica fajna ale sam bym jej w D2 nie założył-jakoś mi nie pasuje <niewiem>
No ale nie linczujcie mnie bo pisze co czuje i już
Teraz szczegółowo- bagażnik cacunio jak już pisałem. Tam jest profi. Te drzwi no ujda w tłumie-myślałem że bedzie gorzej
Niestety najbardziej razi mnie to alu coś na pedałach to już tuning made in tesco i nie ma nic ze sprzętem związanego. <lipa>
Hehe no bagol pelna profeska Przemku, niezla masz tam elektrownie Najlepszy jest bass refleks w tylnej kanapie Jedyny minus to obszycie tej kiery na dole... No nie pasi do calosci Ale chcialbym tego posluchac W sumie dzis zaczalem urlop, wybralbym sie do trojmiasta, wiec bylaby okazja sie spotkac ;D Tylko nie wiem czym dam rade tam dojechac na gwincie i czy nie wybiore sie a6 Pozatym musze znalezc jakas miejscowke...
No i tu się zgodzęApophis pisze:Niestety najbardziej razi mnie to alu coś na pedałach to już tuning made in tesco i nie ma nic ze sprzętem związanego. <lipa>
Ale tak musi być i czapka z głowy za projekt i zaangażowanie.
robertos dawaj do trójmiasta nocleg ci ogarnę daj znać na prywatną wiadomość
DODANO :
powiem tak "luta na maxa " sam wszystko zrobiłeś tj wycięcie tych bajerów na drzwiach , skąd wziąść takie maskownice na głośniki plastikowe drzwi przednich ?i inne bajery? jaki jest koszt ogolny takiego moda nie liczac twojej pracy ?
DODANO :
powiem tak "luta na maxa " sam wszystko zrobiłeś tj wycięcie tych bajerów na drzwiach , skąd wziąść takie maskownice na głośniki plastikowe drzwi przednich ?i inne bajery? jaki jest koszt ogolny takiego moda nie liczac twojej pracy ?
Ostatnio zmieniony 21 lip 2014, 23:58 przez Przemek21, łącznie zmieniany 1 raz.
prostom81 Mój przyjaciel który był głową całego projektu robi wszystko sam od podstaw i zajmuje się tym na co dzień jak będziesz zainteresowany to mogę cię z nim umówić na pewno będziesz zadowolony dobry chłopak i nie zdzierca
DODANO:
Apophis musiał byś zobaczyć jak są wykonane to zmienił byś zdanie to nie tesco ale z drugiej strony na swój sposób cię lubię masz swoje zdanie i to się ceni
DODANO:
Apophis musiał byś zobaczyć jak są wykonane to zmienił byś zdanie to nie tesco ale z drugiej strony na swój sposób cię lubię masz swoje zdanie i to się ceni
Ostatnio zmieniony 22 lip 2014, 00:00 przez Przemek21, łącznie zmieniany 1 raz.
Przemek21 pisze:Bomba pewnie gdzieś się spotkamy to posłuchasz ,trzeba zrobić jakiś spot żeby się w końcu poznać
No koledzy w pierwszy weekend września w Katowicach na lotnisku Muchowiec jest impreza pt. Summer Cars Party i tam jesteśmy już umówieni z kilkoma kolegami.ernesto pisze:Nad spotem się pomyśli
Na dniach dodam nowy temat o tym to będzie można się dopisać
No patrz, ja też miałem w planach wycieczkę nad morze..... tyle że w pierwszej połowie sierpnia dopiero.Przemek21 pisze:robertos dawaj do trójmiasta nocleg ci ogarnę daj znać na prywatną wiadomość
Ale odezwę się w sprawie tych noclegów jeżeli możesz coś pomóc
Apropos CarAudio - robi na mnie wrażenie... i tym bardziej zapraszam we wrześniu do Katowic bo chętnie bym to obejrzał na żywo a ty poznałbyś więcej maniaków A8
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-