CAR Audio - robil ktos w S8 D2??
robertas niestety głośniki e słupkach to podstawa audiofilskiego nagłośnienia i trzeba to wykonać tak żeby wyglądało dobrze i nie raziło oko (jest to dosyć trudne )
Ja uwielbiam dobre granie i nie chodzi tu o to żeby było słychać bas trzy ulice dalej a o czyste brzmienie .Jak skończę to na pewno gdzieś się spotkamy (jakiś zlot) wtedy zainteresowani będą mogli usiąść i posłuchać o co chodzi w tej bajce <dance>
Ja uwielbiam dobre granie i nie chodzi tu o to żeby było słychać bas trzy ulice dalej a o czyste brzmienie .Jak skończę to na pewno gdzieś się spotkamy (jakiś zlot) wtedy zainteresowani będą mogli usiąść i posłuchać o co chodzi w tej bajce <dance>
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
No drzyjcie cipeczki kolega Przemek21 nadciągaPrzemek21 pisze:A tak wyglądają po malowaniu <aparat>
Tak na serio to kawał dobrej roboty ale jakoś nie za bardzo mi odpowiadają tak rozbudowane słupki w tej klasie auta,może jak by to było bardziej subtelnie wkomponowane to tak a w takiej formie jak na zdjęciach to nie-zbyt oczo je..ne.
Przemek21, tak tak, ja wiem o co chodzi... No mysle ze bedzie okazja kiedys sie spotkac... Naprawde chetnie poslucham Bo napewno grajac, bedzie to dupe urywac, ale oceniam tez to pod wzgledem spasu do zgodnosci z autem Ja bym sprobowal poprostu jakos przekrecic to o 90st i wtopic bardziej w sam slupek... By glosniki byly wzdluz slupka a nie w poprzek... Mi Twoje rozwiazanie poprostu przeszkadzalo by na codzien