Witam
Rozglądam się za A8 do kwoty 80.000.
Co oznacza że kręce się w okolicach rocznika 2007.
Zacząłem się zastanawiać, że w tej cenie można kupić A6 allroad z 2009.
I tu mam prośbę o Waszą opinię jak się ma komfort jazdy i wyposażenie w parę lat starszym A8 w porównaniu do o parę lat młodszego A6 allroada?
Pozdrawiam
A8 2007 vs A6 allroad 2009
Zależy kto co lubi i co dla kogo jest ważne, ale w opcjach które podałeś przepaści jakiejś nie będzie, a nawet jeśli znajdziesz nieco starsze A8 (2005+ np żeby było poliftowe) ale z mega wyposażeniem, to możesz się cieszyć z rzeczy, które w A6 z podanego przez Ciebie rocznika ani nowszych nie były ani nie są dostępne do tej pory
dla przykładu jechałem ostatnio e60 kolegi z 2005/6 jakoś który cieszył się ze swojego wyposażenia, zobaczył co mam w D2 z 99' to się zdziwił, że auta takie cuda mają
dla przykładu jechałem ostatnio e60 kolegi z 2005/6 jakoś który cieszył się ze swojego wyposażenia, zobaczył co mam w D2 z 99' to się zdziwił, że auta takie cuda mają
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
No ja oglądalem to co kilka dni. Zarówno allroada z 2011r jak i tego w budzie c7 z14r z 3.0 bitdi. Spokojnie nigdzie uszkodzone nie jest. Nie wszędzie w lasach są słabe drogi. To po prostu taki obraz skrajności bo auto na codzień jest niemal idealne. W zawieszeniu masz tryb allroada i auta jest mega wysoko jak terenowka wjedziesz wszędzie, a na autostradzie masz właściwości normalnego szybkiego auta. W środku są dosyć ciekawe połączenia kolorystyczne dywanów i foteli.