Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

Kontakt do Administracji A8Team.PL

A8team na facebooku

Linkownia, ciekawostki, pogawędki nie tylko związane z Audi A8 i nie tylko związane z motoryzacją.
tomi26
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: tomi26 » 11 mar 2014, 22:41

Apophis pisze:marta nie ma czasu do nas zaglądac a ma czas fejsa prowadzić? Bardzo to by było dziwne bo jak jakis klub ma tam coś to tylko jako dodatek do głownego forum.
Profil na fejsie założony w 2012 roku,a w tym okresie marta,bardzo często zaglądała na forum...może o tym nie wiesz bo Ciebie tu jeszcze nie było.
Sygnatura została usunięta bo była za fajna i wszyscy zazdrościli :D

Awatar użytkownika
pebo
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: pebo » 11 mar 2014, 23:14

Też nie korzystam z FB a dość często z gg i nie uważam tego za przeżytek. Koło podobno wynaleziono jeszcze dawniej, więc to dopiero przeżytek. Mam zasadę, że nie zawsze to co nowsze jest lepsze. Ale co do A8team na FB to o ile znajdzie się chętna (i posiadająca czas) osoba do moderowania tego - to nie mam nic przeciw. Z obserwacji wiem, że na FB trzeba siedzieć prawie cały czas, więc najlepiej jeśli to będzie kilka osób. Jeśli będzie taka wola klubowiczów i będą osoby chętne to prowadzić, to ja nie mam nic przeciw i szanuję Waszą wolę. Niestety, pomóc w tym zakresie nie mogę, bo jak sami zauważyliście, do forum dobiegam od czasu do czasu.
Bądź dobry jak chleb.

Gość

Post autor: Gość » 12 mar 2014, 05:48

tomi26, Jak moze zauwazyles czasy sie zmienily i Marta juz nie ma czasu na forum ani funkcje yuniora ktorym byla tu.

tomi26
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: tomi26 » 12 mar 2014, 07:59

Apophis pisze:tomi26, Jak moze zauwazyles czasy sie zmienily i Marta juz nie ma czasu na forum ani funkcje yuniora ktorym byla tu.
Dźizass Apophis no przecież o to mi właśnie chodzi tj.że kiedyś sporo czasu spędzała tutaj i może właśnie wtedy założyła ten profil na FB (rzuciłem luźną myśl bo świta mi,że coś o tym kiedyś pisała choć mogę się mylić,a jej postów w tak głupiej sprawie przeglądał wszystkich nie będę).
Od dłuższego czasu marta nie ma czasu siedzieć tutaj to by się też zgadzało z tym,że profil na FB jest "zaniedbany" i od 2012 jak został utworzony to praktycznie nic się tam nie dzieje tj.brak jakiejkolwiek aktywności ze strony admina/moda/zakładającego ten profil ;)

Zrozumieliśmy się ?? :)
Sygnatura została usunięta bo była za fajna i wszyscy zazdrościli :D

hsn

Post autor: hsn » 12 mar 2014, 20:00

Awatar użytkownika
LUKAS
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: LUKAS » 12 mar 2014, 20:10

hsn pisze:
Dobre - wezma udzial ponad 1k osob

Cos sie bedzie dzialo ;)

hsn

Post autor: hsn » 12 mar 2014, 20:11

fejsik się przydaje ;-)

Awatar użytkownika
labas
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: labas » 12 mar 2014, 20:13

hsn pisze:fejsik się przydaje ;-)
Tylko do szpiegowania :D

beyer28
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: beyer28 » 12 mar 2014, 20:23

pebo pisze: Jeśli będzie taka wola klubowiczów i będą osoby chętne to prowadzić, to ja nie mam nic przeciw i szanuję Waszą wolę
Spoko, można się za to wziąć ;) nie będziemy przecież gorsi od innych :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Na każdy temat”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl