Profil na fejsie założony w 2012 roku,a w tym okresie marta,bardzo często zaglądała na forum...może o tym nie wiesz bo Ciebie tu jeszcze nie było.Apophis pisze:marta nie ma czasu do nas zaglądac a ma czas fejsa prowadzić? Bardzo to by było dziwne bo jak jakis klub ma tam coś to tylko jako dodatek do głownego forum.
![]() |
![]() |
A8team na facebooku
Sygnatura została usunięta bo była za fajna i wszyscy zazdrościli 

Też nie korzystam z FB a dość często z gg i nie uważam tego za przeżytek. Koło podobno wynaleziono jeszcze dawniej, więc to dopiero przeżytek. Mam zasadę, że nie zawsze to co nowsze jest lepsze. Ale co do A8team na FB to o ile znajdzie się chętna (i posiadająca czas) osoba do moderowania tego - to nie mam nic przeciw. Z obserwacji wiem, że na FB trzeba siedzieć prawie cały czas, więc najlepiej jeśli to będzie kilka osób. Jeśli będzie taka wola klubowiczów i będą osoby chętne to prowadzić, to ja nie mam nic przeciw i szanuję Waszą wolę. Niestety, pomóc w tym zakresie nie mogę, bo jak sami zauważyliście, do forum dobiegam od czasu do czasu.
Bądź dobry jak chleb.
Dźizass Apophis no przecież o to mi właśnie chodzi tj.że kiedyś sporo czasu spędzała tutaj i może właśnie wtedy założyła ten profil na FB (rzuciłem luźną myśl bo świta mi,że coś o tym kiedyś pisała choć mogę się mylić,a jej postów w tak głupiej sprawie przeglądał wszystkich nie będę).Apophis pisze:tomi26, Jak moze zauwazyles czasy sie zmienily i Marta juz nie ma czasu na forum ani funkcje yuniora ktorym byla tu.
Od dłuższego czasu marta nie ma czasu siedzieć tutaj to by się też zgadzało z tym,że profil na FB jest "zaniedbany" i od 2012 jak został utworzony to praktycznie nic się tam nie dzieje tj.brak jakiejkolwiek aktywności ze strony admina/moda/zakładającego ten profil

Zrozumieliśmy się ??

Sygnatura została usunięta bo była za fajna i wszyscy zazdrościli