Audi A8 D3 lift na D4 :)
Są gusta i gusciki, mnie to po prostu nie podchodzi...ale jesli projekt jest pod ciebie to działaj i bądź szczęśliwy i spełniony.......bo marzenia są po to aby je spełniaćdakopi pisze:Mi się podoba tylko maska się nie domyka.
Ostatnio zmieniony 19 mar 2015, 21:12 przez JIMM, łącznie zmieniany 1 raz.
Cześć, pomysłowość ludzka nie zna granic, jedynym ograniczeniem jest tylko KASA . Szkoda że przeróbka przed-lifta na duży gril wiąże się z tak dużymi kosztami. Szczerze - sam też myślałem o przeróbce na single frame. Ale cena 10-15tys. jest troszkę zaporowa. Tu ktoś postawił na założenie zderzaka od D4 bo na alledrogo taki zderzak można kupić kompletny z grilem do 1000zł więc różnica do D3 po-lifta spora. Lepiej byłoby zostawić swój oryginalny - spasowany zderzak a pomyśleć o dołożeniu tylko tego dołu a"la S8 i wtedy dodać duży gril. Nie powinno być wtedy tyle szpar i wszystko możnaby lepiej spasować. Hofele jest wypuszczone za bardzo do przodu i ma taki troszkę - GARBATY - nos a ta przeróbka na D4 znowu na odwrót - jest za płaska w porównaniu do oryginalnej linii przodu. Jak narazie moim zdaniem najlepiej rezanie zderzaka wyszło koledze który wstawił samego dużego grila (nr rej. FZG 88NG ). Ale szukajmy dalej - wszystkie fotki mile widziane - może ktoś da radę zrobić coś takiego co nas zadowoli . Podziękowania dla kolegi JIMMA - który chyba jest najbardziej wprawionym w tropieniu przeróbek D3 na dużego grila.