Tak jak napisał ktoś mądry: głupich nie sieją ,sami się rodzą.....................dziękuje ci za urozmaicenie tego forum........toż to twój PRZEBIEGŁY artykuł to uciecha dla ducha i pożywka dla mózgu.
Zapewne to twój egzemplarz:
:mrgreen: :lol:
![]() |
![]() |
Ja się już wcale nie dziwię że ktoś Cię obuł w zajechany egzemplarz a8,skoro według Ciebie bez problemowa jazda na gazie jest uzależniona od zamontowanej skrzyni biegów.Inter32 pisze:jak sprzedam to dziadostwo to bede szukał audi a6 c4 2.4 2.6 2.8 lub mercedes w124 2.0 2.2 i najlepiej 3.2 koniecznie w manualu ciężko o takiego, trochę żałuje że nie kupiłem s8 w ręcznej skrzyni wszystkie te silniki chadza na gazie dobrze
piszesz takie głupoty że masakra nie chce sie tego czytać. kup sobie tego merca kaczkeInter32 pisze:jak sprzedam to dziadostwo to bede szukał audi a6 c4 2.4 2.6 2.8 lub mercedes w124 2.0 2.2 i najlepiej 3.2 koniecznie w manualu ciężko o takiego, trochę żałuje że nie kupiłem s8 w ręcznej skrzyni wszystkie te silniki chadza na gazie dobrze
a ja dziekuje, ze Inter32 napisal o tym.dzidzia pisze:a zastanawiałeś sie chłopie kto teraz kupi od ciebie to super auto po tym coś tu nawpisywał.
Ludzie szukając fury swojego życia odwiedzają takie fora jak to żeby sie co nieco dowiedzieć.
Zycze powodzenia w dalszym zyciu.
.....Dam se rękę uciąć!