Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl Sklep Motostacja

Czy jest ktoś kto ma kontakt z tomek87g

Linkownia, ciekawostki, pogawędki nie tylko związane z Audi A8 i nie tylko związane z motoryzacją.
Woźny.
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Czy jest ktoś kto ma kontakt z tomek87g

Post autor: Woźny. » 06 maja 2015, 20:42

Jak w temacie. Potrzebuję kogoś kto ma z nim jakiś kontakt ponieważ od poniedziałku jego telefon jest wyłączony a właśnie na poniedziałek miała być zrobiona moja A8 którą zawiozłem mu już prawie dwa tygodnie temu. Od poniedziałku dzwonie po kilka razy dziennie i słyszę że abonent wyłączył tel lub jest poza zasięgiem sieci. Więc niewiem co się dzieje z Tomkiem Niewiem czy zrobił mi już to auto i niewiem co się dzieje z autem. W ciemno jechcać prawie 250km też niema sensu. Proszę o kontakt osoby które mają z nim kontakt lub mieszkają w okolicy i mogłyby podjechać zapytać co się dzieje. Miasto czy miejscowość Wysokin między Radomiem a Tomaszowem Mazowieckim. Będe wdzięczny za jakąkolwiek pomoc czy informacje.

Gość

Post autor: Gość » 06 maja 2015, 21:28

Z tego co wiem jest z nim kontakt utrudniony. odpisuje po tygodniach odbiera albo nie telefony. Strasznie to denerwujące.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Na każdy temat”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe Motostacja.pl części samochodowe ucando.pl części samochodowe iparts.pl