Jungiewicz89 - OSTRZEŻENIE
Jungiewicz89 - OSTRZEŻENIE
Witam wszystkich.Chciałem przestrzec kolegów przed gościem,który ogłasza sie na naszym forum i ma nik jungiewicz89.Zamówiłem u niego dwa boczki.Najpierw czekałem bo facet gdzieś zagubił dane.W końcu przesyłka przyszła.To co zobaczyłem przeszło moje oczekiwania.Gość musiał te boczki gdzieś mieć zakopane w ziemi i gdy je odkopał to w takim stanie mi je przysłał.Żeby jeszcze były dobre to nic bym nie mówił,ale to szmelc.Zdjęcia jakie mi przysłal na maila były robione z daleka i mało wyraźne.Teraz wiem dlaczego.Ostrzegam wszystkich bo facet kusi niskimi cenami.Pozdrawiam. :!: :!:
Ostatnio zmieniony 13 lip 2013, 15:25 przez kojot, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi A8
Witam
Ja u kolesia chciałem kupić przepływkę, nawet mu SMS-em wysłałem numer części i się zgadzało, a że mam blisko to podjechałem do niego po odbiór osobisty, niestety koleś sprawdził tylko cyfry z numeru, ale już nie sprawdził litery i klapa. Dobrze, że nie zamawiałem. Kolego współczuję. Koleś kupił rozwalone autko i próbuje na tym jeszcze zarobić. Nie polecam.
Ja u kolesia chciałem kupić przepływkę, nawet mu SMS-em wysłałem numer części i się zgadzało, a że mam blisko to podjechałem do niego po odbiór osobisty, niestety koleś sprawdził tylko cyfry z numeru, ale już nie sprawdził litery i klapa. Dobrze, że nie zamawiałem. Kolego współczuję. Koleś kupił rozwalone autko i próbuje na tym jeszcze zarobić. Nie polecam.