części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

nie jestem elektroniczny

Linkownia, ciekawostki, pogawędki nie tylko związane z Audi A8 i nie tylko związane z motoryzacją.
Marcin123
Forum Audi A8
Forum Audi A8

nie jestem elektroniczny

Post autor: Marcin123 » 28 paź 2010, 19:49

jak przegladam forum widze ze wiekszosc z was jesli chodzi o elektronike i komputery jest na pewnym poziomie a u mnie z tym krucho.na razie pod tym wzgledem w aucie jest ok ale auto latka ma i jak zacznie cos szwankowac to niezle chopki beda no chyba ze znajde u siebie w miescie jakiegos uczciwego diagnoste.

Nie rozumiem charakteru tego posta. Na razie przenoszę do HP. Gdy go określisz przeniosę do odpowiedniego działu.

dice111 - Moderator
Ostatnio zmieniony 29 paź 2010, 00:07 przez Marcin123, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
pebo
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: pebo » 31 paź 2010, 00:18

Spoko, nie przejmuj się tym, po to właśnie jest to forum aby sobie pomagać. Są ludzie którzy mają niesamowitą wiedzę i doświadczenie i są na przykład takie bolki jak ja, którym trzeba wszystko tłumaczyć łopatologicznie. Myślę, że w potrzebie znajdzie się jakaś mądra głowa która pomoże.
Bądź dobry jak chleb.

Marcin123
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Marcin123 » 31 paź 2010, 08:28

dzieki pebo za dobre slowo faktycznie na forum sa ludzie ktorzy maja duza wiedze o audi a8 i nie tylko i wiem ze w razie potrzeby mozna znalezc tu pomoc dlatego jestem spokojniejszy.dice111 sorry ze zalozylem nowy temat nie szukajac w odpowiednim dziale.pozdrawiam

[ Dodano: 2010-10-31, 08:38 ]
dzial,elektronika.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Na każdy temat”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl