Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl Sklep Motostacja

Nietypowa sprawa

Linkownia, ciekawostki, pogawędki nie tylko związane z Audi A8 i nie tylko związane z motoryzacją.
Awatar użytkownika
ptasiek
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Nietypowa sprawa

Post autor: ptasiek » 31 mar 2013, 21:30

Jak już wspominałem w innym poście, poszukuję dla siebie Audi A8 D3 4.2 Pb. Mój problem polega na tym, że nigdy nie miałem okazji nawet siedzieć w takim aucie. Mijałem kilka razy na trasie taką sztukę i to wszystko. Mam pytanie. Czy jest na forum ktoś z Poznania i okolic, kto chciałby się pochwalić swoim "maleństwem". Chciałbym zobaczyć co do czego służy, jak powinien pracować silnik, itp.

Awatar użytkownika
pebo
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: pebo » 31 mar 2013, 21:39

No niemożliwe, że w Poznaniu już nie ma A8, kiedyś się tam roiło od tych aut. Osobiście polecałbym Ci udać się na najbliższy spot A8 lub audi - tam dowiesz się najwięcej i wiele też zobaczysz. Pozdro
Bądź dobry jak chleb.

Awatar użytkownika
ptasiek
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: ptasiek » 31 mar 2013, 21:45

No właśnie z tego co widzę to większość forumowiczów jest z mazowieckiego.. Po prostu nie znam nikogo kto posiada takie audi a głupio mi podejść do obcej osoby i wypytać o wszystkie interesujące mnie rzeczy.
Nie cierpię piratów drogowych! Ciężko się ich wyprzedza!! :)

Awatar użytkownika
pebo
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: pebo » 31 mar 2013, 22:08

Spoko, jak człowiek normalny, to nie powinien Cię przegonić. Mnie często zaczepiają na myjni, na stacji benzynowej, pytają, oglądają, w końcu ludzka rzecz.
Bądź dobry jak chleb.

Awatar użytkownika
ptasiek
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: ptasiek » 31 mar 2013, 22:15

hehehe, pebo, nie będziesz przypadkiem na dniach w okolicach Poznania?? ;) Podejde do obcej osoby i jeszcze gazem łzawiącym po oczach dostanę :mrgreen: W ostateczności zrobię jak mówisz.
Nie cierpię piratów drogowych! Ciężko się ich wyprzedza!! :)

Awatar użytkownika
pebo
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: pebo » 31 mar 2013, 22:29

Ode mnie jeszcze nikt gazem po oczach nie dostał. Zakładam, że nie wyglądasz na ogromne dziecko po chemioterapii w ortopedycznych bucikach, 2m wzrostu, 3m w klacie i z ABSem. A w Poznaniu to uczyłem się od 2001 roku w WSO na Bukowskiej, z później jeszcze na ćwiczeniach w 2004 r. Miło wspominam to miasto. Pozdrawiam wszystkich Poznaniaków.
Bądź dobry jak chleb.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Na każdy temat”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe Motostacja.pl części samochodowe ucando.pl części samochodowe iparts.pl