Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl Sklep Motostacja

NOWE Dunlopy po 257zŁ??? mozliwe?!

Linkownia, ciekawostki, pogawędki nie tylko związane z Audi A8 i nie tylko związane z motoryzacją.
Awatar użytkownika
dzidzia
Forum Audi A8
Forum Audi A8

NOWE Dunlopy po 257zŁ??? mozliwe?!

Post autor: dzidzia » 06 mar 2012, 07:53

Panowie szukam od paru dni opon dla siebie po sklepach internetowych i znalazłem nówki gumy po 257 zł z 1400!!! przecenione 81%

niestety mam kłopot z dodzwonieniem sie do sklepu ( wolny sygnał)

jak myślicie brać w ciemno czy to błąd sklepu i mnie ostudzą przy odbiorze przesyłki ceną 4 tyś zł???

link do strony sklepu

http://www.oponylux.pl/opony/osobowe/le ... -18/1.html
Ostatnio zmieniony 31 mar 2012, 12:27 przez dzidzia, łącznie zmieniany 1 raz.
quattro rulez
V8 no free rides, gas or ass!

http://www.motostat.pl/user-vehicles/15571

Awatar użytkownika
sebos17
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: sebos17 » 06 mar 2012, 08:47

A ja się dodzwoniłem i się dowiedziałem, że posypały im się ceny od rana, ale za 20 minut wszystko naprawią :-P
Swoja drogą złożyłem zamówienie na Opony letnie Dunlop SP Sport Maxx GT 255/35 R 20 (526761) za 346 zł szt ale w regulaminie jest napisane :

Rozdział 15.

Rozwiązanie umowy kupna – sprzedaży

W chwili, gdy przedstawiciel sklepu internetowego potwierdzi drogą telefoniczną lub e-mailową przyjęcie Państwa zamówienia, uznaje się jej za wiążące dla obu stron i staje się umową kupna – sprzedaży. W takiej sytuacji obie strony obowiązują wszystkie zapisy powyższego regulaminu oraz stosowne przepisy prawa polskiego i unijnego. W przypadku braku możliwości zrealizowania zamówienia w terminie 30 dni od jego złożenia zamówienie może zostać anulowane.

Brak potwierdzenia przyjęcia zamówienia do realizacji lub informacja o nie przyjęciu zamówienia do realizacji oznacza, że nie zawarto umowy kupna – sprzedaży między e-sklepem a Klientem. Generowany automatycznie e-mail w chwilę po złożeniu zamówienia i wysyłany na podany przez Klienta adres e-mailowy jest informacją o prawidłowym złożeniu zamówienia, nie stanowi jednak jeszcze umowy kupna – sprzedaży.

Potwierdzenia nie dostałem i nie dostanę dlatego moje zamówienie nigdy nie zostanie zrealizowane ;-)

Awatar użytkownika
dzidzia
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: dzidzia » 06 mar 2012, 08:55

a już sie cieszyłem :/ ze bede miał komplecik za 1080zł

własnie rozmawiałem z kobitą ze sklepu, i nici z zakupu, potwierdzenia brak

coś sie stało ze sie zesrało :mrgreen: a mnie chyba czeka lato na samych felgach :-P
quattro rulez

Awatar użytkownika
Masa
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Masa » 06 mar 2012, 09:12

dzidzia jakich ty opon szukasz?

Awatar użytkownika
dzidzia
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: dzidzia » 06 mar 2012, 09:29

szukam opon nowych, nie interesują mnie używki, jak byłem młody i głupi to kupiłem uzywki i nigdy wiecej nic używanego do auta z rzeczy eksploatacyjnych typu KLOCKI AMORKI OPONY OLEJE FILTRY PASY BEZP. czy PODUSZKI

zamówiłem takie:
Dunlop SP Sport Maxx TT 245/45 R 18 100Y XL

ale bede musiał zadowolic się niższą półką, wyrosłem już z szybkiej jazdy, wiec na miasto to i opona budzetowa wchodzi w gre, dodam ze przez 2,5 roku zrobiłem 13 tyś km audi bo mam czym latać na codzień, wiec nie martwi mnie przebieg jak wykona guma ale kiedy sparcieje, a jak kupie uzywki to na nast sezon bede znów szukał, jak kupie nowe to mam 3 - 5 lat spokoju, auta nie sprzedaje ma dozywocie u mnie wiec trzeba iść w nowe :-P
quattro rulez

Awatar użytkownika
Masa
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Masa » 06 mar 2012, 09:37

http://www.oponeo.pl/wybierz-opony

zobacz na tej stronie ja tu zamawiam 20 stki

Awatar użytkownika
dzidzia
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: dzidzia » 06 mar 2012, 09:45

dzieki za link, jestem na bieząco ze wszystkim stronkami z oponami, i praktycznie wszedzie są te same ceny, czasem róznica 5-8 zł na sztuce, a co druga strona to ta sama firma 8-)

jeszcze mam troche czasu, dziś w gdyni pruszył snieg wiec jeszcze chwila do letnich kapci coś sie znajdzie do końca marca, a jak nie to zona zamiast wacików dostanie opony :D
quattro rulez

Tores
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Tores » 06 mar 2012, 19:55

dzidzia pisze:a już sie cieszyłem :/ ze bede miał komplecik za 1080zł

własnie rozmawiałem z kobitą ze sklepu, i nici z zakupu, potwierdzenia brak

coś sie stało ze sie zesrało :mrgreen: a mnie chyba czeka lato na samych felgach :-P
Bywa, że sklepy stosują taka taktykę jako mechanizm reklamowy. Liczą się wejścia, wyszukiwarki itp.

bunga bunga
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: bunga bunga » 06 mar 2012, 20:29

Panowie już chyba wystarczająco dużo piwa wypiliście. Powinniście wiedzieć, że cudów i okazji nie ma. Nie ma i nie będzie. Jestem biedny i nie stać mnie na "oszczędzanie" Kup raz, najwyższą jakość. To jest najkorzystniejsze.

Tores
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Tores » 30 mar 2012, 12:26

Serrgiusz pisze:Panowie już chyba wystarczająco dużo piwa wypiliście. Powinniście wiedzieć, że cudów i okazji nie ma. Nie ma i nie będzie. Jestem biedny i nie stać mnie na "oszczędzanie" Kup raz, najwyższą jakość. To jest najkorzystniejsze.
Tak jest,"Robinhudów" :lol: nie ma. Nawet tanie jedzenie odbije się na zdrowiu po latach.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Na każdy temat”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe Motostacja.pl części samochodowe ucando.pl części samochodowe iparts.pl