części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

Smartfon ~1000 PLN

Linkownia, ciekawostki, pogawędki nie tylko związane z Audi A8 i nie tylko związane z motoryzacją.
PanMariusz
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: PanMariusz » 18 lis 2018, 18:53

Ostatnio kupiliśmy dziewczynie Mi A2 i jest zadowolona, na razie nie narzekała na nic, ja już prawie rok chodzę z Note 4 4/64 i też złego słowa nie mogę powiedzieć. NFC mi nie brakuje, w życiu codziennym przydał by się chyba tylko do płatności telefonem, ale jakoś wolę płacić po prostu kartą.

Prezes-Artek
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Prezes-Artek » 18 lis 2018, 19:15

Od wakacji mam Redmi Note 5 4/64GB i jestem naprawdę zadowolony z NFC nigdy nie korzystałem wcześniej zawsze tylko Samsungi ale w końcu stwierdziłem że po co płacić za logo Xiaomi daje radę zdjęcia spoko filmy spoko slow motion spoko szybkie ładowanie bardzo dobre nie przycina się bateria trzyma w zależności od intensywności używania miedzy 1 a 3 dni, chodzi płynnie nie wiesza się generalnie wszystko ok.

PanMariusz
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: PanMariusz » 19 lis 2018, 21:28

Dokładnie. Warto poczytać testy. Jakość zdjęć po jest sporo gorsza niż w dzień, ale to w sumie norma. Trzeba by wziąć do ręki inne telefony w tej cenie i porównać szumy itp. Jeśli chodzi o baterie to ja mam praktycznie cały dzień włączony transfer danych, czasem przełączam się na WIFI i w zależności od tego jak dużo grzebie w telefonie ładuje telefon co drugi wieczór lub czasem codziennie, ale w tych czasach to i tak niezły wynik.

Awatar użytkownika
Lechu
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Lechu » 19 lis 2018, 21:33

To nie patrzeć nawet na G6 ? mimo, że jest ładnie wykonany ?

PanMariusz
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: PanMariusz » 19 lis 2018, 21:37

Lechu, porównaj parametry na przykład na mgsm i jeśli zainteresuje Cie kilka modeli to skocz do jakiegoś większego elektromarketu i pobaw się chwile każdym telefonem :) Któryś może Cię po postu zniechęcać interfejsem ;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Na każdy temat”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl