[OT]Spalanie-Kolejna dyskusja o LPG :)
-
- Super Klubowicz
Słuchaj. Sobota w Wawie to nie są korki. Przejechanie Warszawy od Legionowa na Ursynów między sobotą a dniem powszednim potrafiłem mieć 45 minut różnicy. Dam przykład jazdy w normalny dzień. Dojazd ode mnie do wawy około 50 km jakieś 30/40 minut. potem wjazd na Warszawę i przejechanie 15 km do Ursynowa to około 45 minut do godziny. Nie mówię tu o godzinach szczytu tylko o początku przed godziną 7 rano.pepi pisze:zdenerwuje was
dzisiaj byłem za warszawą w trasie i spalanie na kompie było 10.9 litra
przed wyjazdem skasowałem
tak jak i wtedy co się czepialiście
Dążenie do doskonałości.
tomek808, wychodzi niecałe 13L/100km
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
-
- Super Klubowicz
Ok, z tym, że u mnie 7-8min to już połowa porannego dystansu i wtedy też już łapie te 90st. Ja palę w samochodzie, z tym, że e-fajkęMarcin1981 pisze:Co wy Panowie z tym rozgrzewaniem .Ja rano pale brykę potem odpalam faje (na zewnątrz),kończę faje ok 3-4min <tjaa> siadam odbywam dystans od ul. Więckowskiego do Struga jadąc Żeromskiego ok.1000m
U mnie wchodzi 38-39l gazu i robię na tym jakieś 170-180km, samo miasto
beyer28, A przy okazji ile paliwa w miesiącu tankujesz ??
Tak z czystej ciekawości .
Odpalasz auto na PB i przejeżdżasz około 1-2KM na PB na ssaniu , potem kawałek na LPG też na ssaniu , temu wychodzi tobie takie spalanie .(wydaje mi się że z gazem w podłodze , pierwszy na światłach )
Ale zejdź do auta z 3 minuty wcześniej ( wiem to 3 minuty krócej siedzenia na kibelku )
i zobaczysz jak spalanie pójdzie w dół , a zaoszczędzoną kasę można przeznaczyć np na browarka , albo wypad do McDonald
Tak z czystej ciekawości .
Odpalasz auto na PB i przejeżdżasz około 1-2KM na PB na ssaniu , potem kawałek na LPG też na ssaniu , temu wychodzi tobie takie spalanie .(wydaje mi się że z gazem w podłodze , pierwszy na światłach )
Ale zejdź do auta z 3 minuty wcześniej ( wiem to 3 minuty krócej siedzenia na kibelku )
i zobaczysz jak spalanie pójdzie w dół , a zaoszczędzoną kasę można przeznaczyć np na browarka , albo wypad do McDonald
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Ps: