Widzał ktoś taki egzemplarz w polsce ?
Samo Słowo Tuning w przypadku Audi A8 lub S8 wywołuje u mnie śmiech
http://www.wiejski-tuning.pl/
http://www.wiejski-tuning.pl/
Miłość od pierwszego kontaktu :-)
- kurczak1987
- Forum Audi A8
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
- 123mielony
- Super Klubowicz
- 123mielony
- Super Klubowicz
tak własnie kupe kasy ;-) i nic złego w tym nie widze przeciez nasze panie tez sie maloją i co jest cos w tym złego? przeciez to tunimg w pewnym stopniu znaczenia :mrgreen: czytam te komentaze i sie zastanawiam czy wszyscy potrafią chociaz swiece wymienic a co dopiero cos takiego zrobic jesli bedzie chciał to dach sobie utnie pokroi ją na złom a jesli bedzie miał pieniądze i chęc to kupi sobie org. d2 i i nikt nikomu tego nie zabroni samochody to zeczy nie ludzie jesli ktos ma sentyment do orginału to ok ja tez mam dlamnie jest to auto jak narazie doskonałe :dIceman pisze:Ale dlaczego ludzie robią takie rzeczy? Przecież to kosztuje kupę kasy i dalej jest WT. Nie zrozumiem chyba. ;-)
[ Dodano: 2011-02-06, 15:13 ]
aa i dodam ze d3 tonastepca d2 sylwetka znieniona i wiele innych zeczy to co? ten co to zaprojektował to tez debil i td ?:shock:
pozdrawiam i piszta co chceta :mrgreen: :-P
- 123mielony
- Super Klubowicz
Glinka jak twoja Pani się tak maluj jak jest zrobiona ta ósemka to moje wyrazy współczucia dla Ciebie.Kolego wiadomo że nikt na siłę drugiemu nie zrobi takiej krzywdy ale jak ktoś ma ochotę sobie sponiewierać własny samochód to proszę bardzo ,i tak jak pisałeś że nawet może go pociąć na kawałki jego zrobi z nim co zechce wszystko zależy od fantazji.
Dobrze mówisz że D3 to następca D2 ale zauważ że to zupełnie inne sylwetki, kształty itd.
Dobrze mówisz że D3 to następca D2 ale zauważ że to zupełnie inne sylwetki, kształty itd.